Speltips

Speltips Portugal - Argentina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-18 20:45 Spela här

Speltips Portugal - Argentina
Land: England Liga: Träningslandskamp
Odds: 2.1 Speltips: Arg ö1,5 mål
2014-11-18 20:45 Portugal - Argentina Arg ö1,5 mål 2.1 Polsater

Litar på vicevärldsmästarna Argentina i träningsfajten mot Portugal. Argentina ö1,5 mål spelas.

Observera att Portugal står som hemmalag, men matchen spelas på Old Trafford i Manchester.

Marcos Rojo och Garay är väl de som saknas för Argentina medan Portugal tydligen har Fabio Coentrao out.
Svårt att sia om elvorna i en sån här match, men i diverse inför-rapporter pekar det på följande lag:

Patricio; Bosingwa, Carvalho, Pepe, Guerreiro; Tiago, Danny, Moutinho, Nani; Ronaldo, Eder

Possible starting lineup: Caballero; Zabaleta, Otamendi, Demichelis, Ansaldi; Mascherano, Perez; Di Maria, Messi, Aguero; Tevez

Ronaldo mot Messi. Den uttjatade matchen. Tevez också tillbaka på gamla arenan, liksom Nani. Di Mária spelar på hemmabanan. Finns ändå en del komponenter som gör den här fajten intressant.

Fernando Santos tog som bekant över Portugal i september och håller på att sätta sin prägel på det här laget. Har varierat lite uppställningsmässigt och möjligen experimenteras det lite här också. Men om man jämför elvorna här känns Argentina som det bättre laget. Känslan när det gäller en viss Messi är att han borde vara relativt motiverad i en match mot den spelare som pekats ut som hans överman (med all rätt) senaste året. Även bakom Messi finns det en del spelare man lätt kan se göra mål (Di Maria, Agüero, Tevez m.fl). Truppmässigt finns det ett större djup hos sydamerikanerna också, något som kan visa sig inte minst i andra halvlek när det börjar bytas. Roade mig med att plocka ut en kombinerad elva mellan de här lagen och jag tror nog jag hade valt 7-8 argentinare och 3-4 portugiser. Nu avgörs inte matcher på pappret. Men medan Portugal är mitt uppe i ett kval och spelade tävlingsmatch i fredags borde den här matchen vara lite viktigare för Argentina som inte har ett kvalspel att förhålla sig till. Portugals spelare kom till den här matchen med sikte på att ta tre pinnar i tävlingsfajten medan Argentina förmodligen såg lägret som en helhet och nu har kunnat förbereda sig på den här matchen i 6 dagar efter träningsmatchen mot Kroatien. Spekulation möjligtvis men Portugal borde rimligtvis knappast vara mer motiverade än Argentina här.

Nämnde det när det vankades träningsmatch mellan Uruguay-Costa Rica förra veckan: träningsmatcher är något heeeelt annat än tävlingsmatcher när vi snackar landslag. Saker testas och inte sällan är det betydligt mer öppet. Jämför man med hur tajta Argentina var i VM (två 0-0-matcher och två 1-0-matcher) brukar vi få se ett mer frejdigt och öppet lag i träningsmatcherna. Minns hur det såg ut mot Sverige när det begav sig (seger 2-3). Lite mer offensiv frihet och lite mindre defensivt fokus. Det märks om man ser till antal mål Argentina gjort i sina träningskamper. Klarat en ö1,5-lina i 6 av senaste 8 vänskapsmatcher.

Tycker Portugal känts överskattade ett bra tag. Krånglade sig förbi Sverige tack vare Ronaldo och det är ju via honom det ska hända. Har en del andra fina spelare också, men håller ändå 5-6 europeiska lag som klart bättre. Vill Argentina så bör de ha fin segerchans. Har varit starka i träningslandskamper de senaste året och ställs mot ett Portugal som känns överskattat i en träningsmatch (= ingen dubbeldäckare bör väl parkeras då). I och med att vi snackar träningsmatch så känns det klart mycket bättre att välja ö1,5 snarare än rak tvåa. Kan säkert bli lite tuppfäktning och känslor i och med kampen mellan CR7 och Messi. Så nog finns det en del som talar för mål här.

Med alla starka offensiva kort känns det som Argentina borde göra minst två mer än hälften av gångerna de här lagen möts.

@nokkan21

Polsater - 17 November, 2014, 23:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
t_tran - 2014-11-18 13:06:39

BLGM är ju ett nötspel här, degar tungt på den ist....

dannehand - 2014-11-18 12:45:56

Aston: nu hittade jag det. Tack för hjälpen.
Rygg naturligtvis!!!!

Aston - 2014-11-18 10:46:12

dannehand, finns till 1.90 hos bet365 kolla under "mål, totalt antal mål per lag"

dannehand - 2014-11-18 09:34:29

Spelet finns inte på bet365 ??