Speltips

Speltips WSW - CCM

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-19 09:30 Spela här

Speltips WSW - CCM
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.75 Speltips: 1
2014-11-19 09:30 WSW - CCM 1 1.75 master

Mycket stolpe ut sista tiden. Ofantligt mycket otur, vilken har varit oerhört trist. Men jag antar att det inte kommer att hålla på hela tiden. Nu är det dags för lite flyt, och mer rättvisa, så går vi helt klart plus här. Nya omgången i Aussie sätter fart redan imorgon, onsdag, där det spelas en viktig match mellan WSW och CCM.

Två lag i behov utav poäng. Hemmalaget är asiatiska mästare, men i ligan har det gått trögt då man saknat massvis med spelare, samtidigt som man har haft ett oerhört tufft spelschema. Laget har mött tre topplag och ett mediokert lag, samtliga på bortaplan. Har stått upp bra i tre av fyra matcher, och med lite tur hade man nog haft någon poäng hittills. Men nej, nu står man med noll poäng och är i stort behov av en seger här. Tror inte man är nöjda här med en poäng, med tanke på att man har ett beskedligt motstånd denna gång.

Detta WSW har tappat en hel del spelare från föregående säsong, men stor fortsatt kvar med flera intressanta, unga spelare. Laget kommer att ta majoriteten av poängen på hemmaplan och här har man väldigt god möjlighet att inleda hemmaspelet på absolut bästa sätt.

WSW får tillbaka Adeleke, Spiranovic, La Rocca, Castelen och sist men inte minst Juric. Samtliga missade matchen senast mot serieledarna Perth Glory, och trots det stod man upp på ett bra sätt där det blev en uddamålsförlust. Dessa spelare är alla startspelare i detta lag och kommer att spela stor roll för WSW denna säsong. Inte minst anfallaren Juric som haft stora skadebekymmer, men är nu tillbaka och lär vara taggad som fan till att visa vägen.

Har ett väldigt mediokert lag som motståndare, som jag faktiskt, spelat emot varje gång denna säsong. Dock har CCM haft oerhört mycket flyt på sistone och hållit nere siffrorna, samtidigt som man bland annat gjort mål på sista sparken i två raka matcher nu. Men den turen håller sig inte allt för länge, speciellt inte om man knappt har någon vass offensiv.

CCM har inte särskilt stora avbräck, möjligtvis Roux, som kommer att missa även denna match. Annars är det ett ganska skadefritt lag. Där ligger inte problemet, utan att detta lag är oerhört svagt, ingen vidare spelidé och är urusla på bortaplan. Förutom det är det nu så, att man matchats otroligt hårt senaste tiden då man har spelat tre raka bortamatcher på knappa två veckor, och nu ska man alltså återigen spela på bortaplan mot ett väldigt starkt hemmalag.

CCM:s chanser i denna match är ganska minimala trots att vi har ett lag på andra sidan som fortsatt står utan poäng. WSW är klart bättre, och med fördelen av hemmaplan, ska man vinna detta utan några större problem.

Huvudspel: WSW @ 1.75 9/10 units

Övriga spel:
1+Under 2.5 mål @ 3.75
Juric kommer att spelas som målskytt och WSW-hörnor är också intressant vilket kommer att liras på liven!

Lycka till vid rygg!
Mvh Master

master - 18 November, 2014, 15:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!