Speltips

Speltips OKC-Utah

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-19 03:00 Spela här

Speltips OKC-Utah
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.95 Speltips: Utah -3.0
2014-11-19 03:00 OKC-Utah Utah -3.0 1.95 NBA

Gårdagens rek satt fint. Dallas hade inga problem med att besegra Charlotte. Att hitta dagens bästa spel har varit svårare. Men jag fastnar för ett spel på Utah Jazz i matchen mot Oklahoma City Thunder. Spelet blir Utah -3.0 till oddset 1.95 på bet365 .

Hemmalaget Utah, som har vunnit två av fyra hemmamatcher under säsongsinledningen, kommer närmast från en förlust (111-03) borta mot Toronto Raptors. Utah hade spelat match dagen innan och energin tog verkligen slut i andra halvlek som Toronto vann med över 20 poäng. Den matchen spelades i lördags, så sedan dess har Utah haft möjlighet att vila. Vilket talar för att de kan studsa tillbaka i natt. Att komma tillbaka till Salt Lake City efter fem raka bortamatcher lär också inbringa ny energi hos spelarna.

Oklahoma City spelade senast i söndags. Då blev det förlust mot Houston Rockets. OKC lyckades bara göra 65 poäng och skulle ha blivit totalt överkörda om inte Houstons skytte hade havererat fullständigt. OKC har bara vunnit en av sex bortamatcher (de är dessutom 2-7 ATS i de nio senaste bortamatcherna). Årets OKC har – inte helt oväntat – stora offensiva problem.

Jag tror på Utah hemma i Salt Lake City. Hemma har de vunnit mot Phoenix och Cleveland (!). Förlusterna kom mot starka Houston och Dallas. OKC kämpar bara för att överleva. De har gjort det helt okej – men de har inte mycket mer i sig än vad de har visat hittills. Utah ML känns som ett säkert spel. Men -3.0 till 1.95 lockar mer i dag. Dock en lite mindre insats. Jag kör två units (fem är maxspel).

Alltså: Utah Jazz -3.0 till oddset 1.95 på bet365 .
Units: 2/5.

NBA - 18 November, 2014, 20:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!