Speltips

Speltips Vänersborg v Kalix

Sport: Bandy Spelstopp: 2014-11-19 19:00 Spela här

Speltips Vänersborg v Kalix
Land: Sverige Liga: Elitserien
Odds: 1,80 Speltips: 1 -1,5
2014-11-19 19:00 Vänersborg v Kalix 1 -1,5 1,80 holms

Det var en sjuehelves start på Kalix den här säsongen, det går inte att säga annat.
Rivstart med tre raka segrar. Även om 4-3 hemma mot Tillberga inte smäller så högt så var triumferna mot Edsbyn och Bajen desto tyngre.
Men sedan har det gått trögare, där förlusten hemma mot Sirius inte direkt inte ger några guldstjärnor i kanten.
Och nu har men andra bekymmer att brottas med.
Det är redan tunt på anfallssidan i och med att Johan Sundquist sitter inne på en tråkiga hjärnskakning.
Därför kom det som en blixt från klar himmel att Kristoffer Bergdahl tappat allt vad motivation heter och lagt skridskorna på hyllan. Pang bom! Vad man gör i Kalix när man inte längre spelar bandy, det är en annan diskussion som vi borde ta längre fram.
Till matchen mot Vänersborg nu så får man ta till greppet att flytta upp Simon Viklund i anfallet. Den minst dåliga lösningen, kan vi kalla det.

Nu ska det sägas att jag hade spelat Vänersborg -1,5 även om Kalix vart helt ordinarie. Så de här 1,80 blir bara bättre med tanke på trasslet i bortalaget.

Vänersborg gjorde en klassiker den här säsongen. Man gör det fantastiskt bra i World Cup. För att sedan starta Elitserien klart tveksamt. Den har vi sett lag förut tragglat igenom. Förklara varför den som kan.
Man har hur som helst ett lag som kommer att klättra i den där tabellen och 6-2:an borta på Sirius senast gav i alla fall lite arbetsro.
Man är bättre än Kalix över hela banan och med perfekta förutsättningar inomhus så ska bortalaget inte orka stå upp under en hel match. I synnerhet inte när Kalix rest ned till Lilla Paris med en anfallsuppsättning tunnare än mina överarmar.

Degen in på Vänersborg -1,5!

holms - 19 November, 2014, 00:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!