Speltips Kansas City Chiefs @ Oakland Raiders

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-11-21 02:30
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.78
Tips: -6.5 Chiefs
Tjena!

Detta är en min första rek här men har bettat en längre tid och har haft mitt primära fokus på amerikanska sporter och främst NFL.

Lite besviken på att det är så få som rekar NFL så tänkte bidra med lite spel, egentligen är jag ingen bra rekare informationsmässigt antar jag men däremot sätter jag spelen istället!

Tänkte börja med ett spel på underbara TNF där Oakland Raiders tar emot Kansas City Chiefs. Ett Oakland Raiders som är 0/10 mot ett Chiefs som är 7/3, rätt enkelt val tänker ni som inte är insatta, detta måste ju Chiefs vinna??

Saken är den att många ser detta som en "Trap game".. Chiefs kommer ifrån en viktig seger mot ett starkt motstånd i Seahawks och behöver även ha fokus på matchen mot Broncvos i nästa omgång.. Och ska denna omgång ställas på bortaplan mot ett helt okej försvar i Raiders. Detta i samband med att Raiders kanske inte varit så dåliga utan mött rätt bra lag gör att flera experter är inne i tankarna att Raiders kommer täcka linan och kanske t.o.m utmana Chiefs om segern.

Såhär är det (1) - visst har Raiders ett helt okej Pass Defense... Men deras försvar mot springspel är horribelt och man snittar över 140 yards per match. Att jämföra med Chiefs som även dem har ett rätt dåligt springförsvar där man snittar 124y/g

Såhär är det (2) - Nämnde precis att Chiefs har rätt dåligt springförsvar, men sedan är man rankad 1a i passförsvaret för att väga upp det.. Utmärkt, för även om Raiders har en dålig offensive laget igenom så har man helt horribla på marken i anfallsspelet och snittar 63y/g, jämfört med Chiefs som snittar 141y/g.

Såhär är det (3) - Kommer ni ihåg att jag nämnde hur uselt försvar mot springspel som Raiders har? Kommer ni ihåg att jag precis skrev att Chiefs snittar 141y/g? Detta gör att man ligger rankad 4a i ligan och har en sjukt bra första RB med en väldigt duktig reserv.

Såhär är det (4) - Vi får ju inte glömma att raiders är hemma, eller hur? För i NFL är hemmafördel otroligt viktigt, i vissa fall.. Man ska inte dra för stora paralleller när det gäller hur ett lagt presterat hemma/borta under en säsong.. Men man kan inte heller bortse från att om vi kollar Raiders 5 bortaförluster i år så är alla med 10p eller mindre... Kollar vi däremot deras förluster på hemmaplan så ser vi direkt att alla matcher förutom en har slutat med en större förlust på 10p eller mer... Så återigen dra inte allt för stora paralleller för hur det ser ut under en säsong, men samtidigt får ni inte glömma att använda det till er fördel ;)

Summan är att jag tycker det är väldigt upplagt för en kross av Chiefs och en väldigt stor match för J.Chaarles.. Beslutet hur ni spelar är upp till er men här har ni min syn på matchen.

Kommer faktiskt lira 10/10 på -6.5 Chiefs till 1.78 i denna match då jag tycker den känns väldigt bra..

Kommer även att lira 5/10 på Raiders U16.5p till 1.90.

Raiders har gått under linan 7/10 ggr i år.. Chiefs är rankad 2a i ligan när det gäller minst tillåtna poäng, (17.1p/g)


Kommer troligtvis lira någon player projection men oddsen har inte kommit ut ännu så väntar lite där..
Tips är att värdet på Chaarles att göra TD till 1.40 eller vad man får inte är så roligt, men 2 TDs till över 4ggr är lockande.. Chiefs har vunnit 7 av 10 matcher utan en enda TD från deras Receivers, det är från marken man gör de mesta..
Deras backup RB Knile Davis kommer också få en del chanser och TD från honom till runt 2.50 smakar bra.


Ciao!
Spela på Kansas City Chiefs @ Oakland Raiders hos Betsafe
Spela nu
Redskins - 19 November 2014 - 14:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
dannehand - 2014-11-20 06:56

Provar en rygg här.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: