Speltips

Speltips Edmonton Oilers - Vancouver Canucks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-20 02:00 Spela här

Speltips Edmonton Oilers - Vancouver Canucks
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 2.22 Speltips: Oilers ML
2014-11-20 02:00 Edmonton Oilers - Vancouver Canucks Oilers ML 2.22 hockeystick

Pittsburgh gjorde det vi trodde och bröt Montreals fina winningstreak när man 4-0 besegrades efter att Penguins spelat smart och effektivt. Man väntade på sina lägen och när de väl kom visade man fina kvalitéer och vann välförtjänt. Det innebär att fjärde raka reken sitter då Pens ML hittar hem @ 1.83. Härligt, och jag hoppas det fortsätter i natt!

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks

Goalies: Scrivens (probable) vs Miller (probable)

Möte mellan dessa två kanadensiska lag för fjärde gången den här säsongen och hittills är det Vancouver som lyckas vinna alla 3 mötena. I mitt tycke har man faktiskt lycka sno åt sig två av dessa möten då den varit Oilers som haft bra lägen till vinst, men Canucks lyckats utnyttja de misstag unga Oilers stod för. I natt är det tredje gånger Oilers möten Canucks hemma i år och jag tror man har lärt sig läxan och ror hem segern.

Edmonton har höjt sig i mina ögon efter den tveksamma starten på säsongen och laget ser stabilare ut nu. Dock kommer man från en förlust mot Arizona Coyotes som vi rekade då man inte kunde ta vara på sina chanser och fick betala när Coyotes kom i sina spelvändningar. Coyotes var väldigt defensivt inriktade den matchen och Oilers fick gång på gång komma i sina anfallsvågor. I natt tror jag Oilers kan få saker att lossna när man återigen kommer vara det spelförande laget. Man vet dock att Canucks är duktiga i turnovers och borde tänka till lite i sina uppspel i natt då man åkt på plumpen två gånger tidigare i år pga av att man varit för slarviga i D. Positivt för Oilers är att man har hela truppen skadefri efter att Taylor Hall återvänd och visade prov på fint spel direkt.

Vancouver som haft en fin form förlorade senast, även de mot Coyotes där man blev utklassade med hela 5-0. Laget var på hälarna hela matchen och såg allmänt dåliga ut på de flesta positioner. Ryan Miller som inlett säsongen på ett lysande sätt såg tveksam ut och hade några halvdåliga ingripanden. Man måste höja sig rejält om man ska hänga med i natt och även fast man varit starka på bortais i år med 7-3-0 så tror jag man får det tufft.

Skador

Edmonton: Skadefri trupp
Vancouver: L.Sbisa (day-to-day), Z.Kassian (day-to-day), T.Sistito

Historia

Historiskt sett är det inget snack om att Canucks har varit överlägsna och man har även vunnit de 8/10 senaste mötena. Dock kommer ja ändå gå på värdet här i natt då vi får Oilers som klara underdogs på hemmais. Canucks såg oerhört sega ut mot Coyotes och spelar man på samma sätt kommer man inte orka med Oilers i natt.

Skulle säga att matchen är 50/50 och har svårt att se Canucks ta 3 raka matchen under samma säsong mot Oilers på bortais och därför blir nattens spel:

Edmonton Oilers ML @ 2.22 med 2/6 units hos Pinnacle Sports (spelades tidigt)

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 19 November, 2014, 17:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!