Speltips

Speltips Memphis Grizzlies @ Toronto Raptors

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-20 01:30 Spela här

Speltips Memphis Grizzlies @ Toronto Raptors
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.90 Speltips: Raptors -4
2014-11-20 01:30 Memphis Grizzlies @ Toronto Raptors Raptors -4 1.90 ABN

Raptors tar inatt emot ex-kanadensiska laget Memphis Grizzlies som för en tid sedan flyttade från Vancouver och nu alltså huserar i Memphis där man har gjort det bra ifrån sig.
Det finns dock några frågetecken inför nattens matchup. Just Raptors är en historiskt jobbig motståndare för Grizzlies då man t.ex förra säsongen torskat alla sina matcher mot Torontolaget. Toronto, som har inlett säsongen bra väljer dock att gå in i den här matchen med en ödmjuk attityd.

"We're not where everyone is hyping us up to be, we still have a ways to go, we still have a lot to learn, a lot to get through, to fight through to play at that elite level night in, night out." - Coach Dwayne Casey

Toronto Raptors som har varit enastående på hemmaplan bygger sitt lag på helt rätt sätt och har en väldigt bra attityd som definitivt kommer att gynna dem i årets NBA. Alla motståndare i NBA är tuffa, även Grizzlies på hemmaplan. Man måste kämpa hårt för att ta hem vinsten, men det är varenda person på Raptors lönelista medvetna om. Balanserat offensivt spel som liknar Spurs väldigt mycket med DeMar DeRozan som ligger på 22 ppg och leder laget.

Toronto Raptors har varit nästintill ostoppbara på Air Canada Centre och i mina ögon pekar inte mycket på att det blir ändring ikväll. En tuff match väntar, men det har man bevisat att man kan hantera. Jag tror att Raptors plockar hem ännu en vinst mot Grizzlies och linan på -4 är fin, så den klipper vi till på.

ABN - 19 November, 2014, 20:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!