Speltips

Speltips Oakland Raiders - Kansas City Chiefs

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-11-21 02:30 Spela här

Speltips Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.66 Speltips: Chifes HT/FT
2014-11-21 02:30 Oakland Raiders - Kansas City Chiefs Chifes HT/FT 1.66 ChristianB

Efter lite oflyt den senaste tiden så var vi tillbaka på banan i söndags med en stabil seger av New England Patriots borta mot Indianapolis Colts. Patriots är verkligen på gång just nu, och som vanligt så går de som tåget i oktober/november. Jag kommer troligtvis att fortsätta att spela de under de kommande veckorna om inget händer i laget.
-----------------------------------------------------------
I natt är det dags för ligans sämsta lag, Oakland Raiders, att ta emot Kansas City Chiefs. Oakland är det enda lag som förlorat alla matcher såhär långt i år och har alltså 0-10 i resultatlistan. Chiefs ligger med där uppe bland topplagen resultatmässigt och har vunnit sju matcher och förlorat två. Man kommer in med fem raka segrar i ryggen, senast mot Super Bowl-mästarna Seattle Seahawks.

Chiefs spelar i samma division som Super Bowl-finalisterna Denver Broncos, och bägge lagen sitter på samma antal vinster och möts nästa vecka i en mycket viktig match. Att förra veckan ha mött Seahawks och nästa vecka möta Broncos kan ställa till det för Chiefs, som med all säkerhet lägger mer krut på nästa veckas match än denna, som man egentligen bara ska vinna. Och jag tror också att man vinner här, man kan inte förlora matcher som denna om man vill vara med och slåss om de bästa slutspelsplatserna, då måste man komma iväg med en seger i bagaget. Så helt har de inte lagt bort fokus från Oakland. Jag tycker dock inte det känns helt 100 att lira -7,5 i handikapp, utan spelar istället att de vinner i både halvtid och fulltid.

Chiefs har i sina sju vinstmatcher varit i ledningen i halvtid i fem av dessa. Raiders, som alltså har tio raka förluster denna säsong, har ALDRIG vart i ledningen i halvtid. Mycket talar för att de inte kommer att vara det ikväll heller. Jag tror att Chiefs kommer att låta running back Jamaal Charles springa en hel del denna match och på så sätt kontrollera klockan och tempot i matchen. I snitt springer motståndarna med bollen över 50 procent av gångerna mot Raiders, vilket är högst i ligan, vilket bidragit till att man släppt till sjätte mest antal yards via marken. Chiefs rankas som det fjärde bästa springanfallet och Charles har vart het i de senaste fem matcherna efter lagets bye. Via luften är Chiefs inte allt lika starka och rankas näst sist i ligan, vilket kanske är överraskande med tanke på lagts placering i år. Raiders har ett OK passförsvar och rankas nummer tolv i ligan sett till antal yards per match. När det gäller antal insläppta poäng är man dock ligans femte sämsta lag.

Chiefs passförsvar är ligans bästa och man ställs nu mot en osäker Derek Carr. Det är inte han toppar 200 yards i passningsstatistiken trots alla förlustmatcher och ikväll kommer han att bli satt under press av Chiefs vassa d-line, som säkerligen plockar en del sacks. Raiders är bland de säsmsta i ligan när det gäller passningsyards och rankas absolut sist i de flesta andra kategorier: rushing yards, totala yards och gjorda poäng. Det blir en tuff kväll som vanligt med andra ord.

Chiefs tuffa schema är dock alltså det som avskräcker mig från att spela -7,5 och Chiefs HT/FT till 1.66 gånger pengarna känns som ett bra spel! Spelet hittar ni under "Specialare" i menyn.

ChristianB - 20 November, 2014, 13:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-11-20 22:28:13

Tror också på kc inatt. Ryggar som vanligt!

Redskins - 2014-11-20 13:40:46

Härligt med lite NFL-rekar!

Kolla gärna mina rekar på matchen som jag lagt upp och kom med härlig kritik, både angående rekinformation och spelen om du har det.. Kan behövas då jag vanligtvis inte brukar reka!