Speltips

Speltips Melbourne Victory - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-21 09:30 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 1.83 Speltips: Melbourne Victory Ö 1.5
2014-11-21 09:30 Melbourne Victory - Brisbane Roar Melbourne Victory Ö 1.5 1.83 master

Melbourne Victory tar emot Brisbane. Regerande mästarna Brisbane är möjligtvis på gång efter en seg start med fyra raka förluster. 0-4 borta mot Jets var ganska imponerande, där Jets var totalt chanslösa. Nu väntar dock ett betydligt bättre motstånd i Victory, som enligt mig är ligans bästa lag. Och offensiven är det starkaste vapnet.

Victory går som tåget och står fortsatt utan en förlust. Det lär fortsätta här då det kommer bli riktigt svårt för Brisbane. Victory får tillbaka i princip alla sina startspelare till denna match, och blir därmed ännu starkare. Klarade oavgjort borta mot starka Sydney utan flera viktiga spelare. Nu när alla är tillbaka och man har hemmaplan kan man slå vilket lag som helst utan några större bekymmer.

Men frågan är om Brisbane verkligen är i gång. Ska dom kunna hota Victory på bortaplan? Det är frågan alltså. Jag vet inte, men jag tror inte. Det ska mycket till. Möjligtvis om man har all världens tur matchen igenom och är otroligt effektiva framför mål. Hur det än går lär Victory göra minst två mål med tanke på sin sylvassa offensiv. Det är inget snack om den saken. Victory gör alltid jobbet på hemmaplan, och när man kan ställa upp med det bästa laget, lär det inte bli några större bekymmer, vilket lag man än har på andra sidan.

Visst bör Victory vinna detta, och ettan kan spelas till två gånger pengarna. Men jag går den mer säkra vägen och lirar stenhårt på Victory Över 1.5 mål till fina 1.83.

HUVUDSPEL: Victory Över 1.5 mål @ 1.83 9/10 units
Övriga spel:
Victory+Över 2.5 mål @ 2.87 3/10 units
Under 10.5 hörnor i matchen @ 1.875 5/10
Målskytt: Guilherme Finkler @ 5.00 1/10

Mvh Master.

master - 20 November, 2014, 16:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!