Speltips

Speltips Perth Glory - Wellington

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-21 11:30 Spela här

Speltips Perth Glory - Wellington
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.30 Speltips: Över 2.5+BLGM
2014-11-21 11:30 Perth Glory - Wellington Över 2.5+BLGM 2.30 master

Perth Glory som befinner sig i kanonform ska ta emot ett Wellington som blandar och ger.

Lagens möttes i premiären och då segrade Glory med 1-2, kan bli liknande siffror denna gång. Båda lagen kommer till denna match med i princip bästa möjliga lag.

Glory toppar ligan men det har blivit en hel del uddamålssegrar med nöd och näppe, och snart tar det nog stopp. Men här borde det nog inte bli stopp, även om Wellington inte är så dåliga och kan skrälla med lite tur. Dock tror jag på en hel del mål. Glory har efter Victory den vassaste offensiven i ligan och skapar ofantligt många chanser. Läcker lite bakåt vilket har mest synts i hemmamatcherna då man spelar relativt offensivt. Senast skapade man mycket men släppte också mycket förbi mot WSW. Vann med knappa 2-1. Och i dagsläget om man jämför WSW med Wellington tycker jag att dom sistnämnda är en aning bättre framåt, i alla fall bättre än den startelvan dom hade mot Perth Glory.

Wellington saknade massvis med spelare senast, nästan hela offensiven, men skapade ändå några chanser mot urstarka Adelaide och var otroligt nära en skräll. Till denna match återfår laget bl.a Mcglinchey och Brockie, vilket är ett stort plus för laget och deras offensiv.

Perth Glory lär garanterat göra mål, säkerligen två till tre, och nu är det upp till Wellington. Och jag tror dom klarar det med offensiven återställd mot ett Glory som har tendenser att vara för offensiva och läcka bakåt. Wellington kan pressa högt men samtidigt är man ett ganska duktigt kontringslag vilket Glory nog kommer att bevittna.

Ska vi säga 2-1 till Glory som i premiären?

Vi får över 2.5+blgm till fantastiska 2.30, om man jämför med raka överspelet eller blgm som ger 1.85... jag förutser ingen 3-0 seger därav är detta spel betydligt mer spelvärt till betydligt högre odds.

Huvudspel: Över 2.5+BLGM @ 2.30 8/10
Övriga spel
Glory FT7 hörnor @ 2.10 6/10
Glory FT9 hörnor @ 3.75 2/10
Marinkovic @ 5.00 1/10

MVH MASTER

master - 20 November, 2014, 16:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!