Speltips Tsonga - Wawrinka

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-11-21 14:00
Land: Frankrike
Liga: Davis Cup
Odds: 1,82
Speltips: Över 40,5
Spela på Speltips Tsonga - Wawrinka
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 40,5
Jag räknar med en oerhört tight match här. Wawrinka mot Tsonga. Senaste säsongerna har det varit omöjligt att säga vem som är den bättre. Stan förmodligen bättre på grus, men Tsonga är alltid bra på hemmaplan och har, till skillnad från schweizaren, haft grymma uppladdningsförhållanden.

I min bok står det nästan utom rimligt tvivel att det här blir fyra set. Det absolut enda jag kan tänka mig är att Wawrinka klappar igenom och får någon typ av reaktion av hårt matchande.

Jag tror att Stan kom till Frankrike i går eller förrgår, så han har med andra ord haft minimalt med tid att förbereda sig samtidigt som det kom ut bilder på när fransmännen tränade på inomhusgrus för ungefär en vecka sedan. Förmodligen har de haft truppen samlad längre än så.

Redan på träningarna ser man ett par hundra fanatiker som taggar spelarna. Imorgon kommer det vara 30 000 pers på plats. Det här är alltså riktigt, riktigt stort i Frankrike.

Wawrinka gav blandade intryck i ATP-slutspelet. Mot Federer var han bra, men det var egentligen enda matchen han spelade i närheten av din kapacitet. Tsonga är det svårt att sia om, men han har vilat så pass länge och den här matchen är så pass stor att vi kan utgå från att han inte kommer vara bedrövlig.

De har mötts fem gånger och samtliga matcher har gått till maximalt antal set. Med andra ord har alltså överlinan suttit fem av fem gånger.

Det tror jag att den gör även idag, så vi spelar över 40,5 games till 1,82 hos Unibet
Spela på Tsonga - Wawrinka hos Unibet
Poldan - 20 November 2014 - 20:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: