Speltips: Cleveland@Washington

Sport: Basket
Spelstopp: 2014-11-22 02:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.80
Tips: Cleveland ML
Inget spel i går. Men i onsdags satt båda spelen (Dallas ML och Phoenix ML). Mina grundserie-stats hittills: 13-8.

Rivaliteten mellan Cleveland och Washington, som var riktigt het när LeBron James var i Cleveland senast, har nu fått ny näring. Cleveland och Washington tycker inte om varandra. LeBron James och Paul Pierce är långt ifrån bästa vänner. Och nu har Bradley Beal och Dion Waiters gjort sitt för att snacka upp matchen. Beal sa nyligen att han och John Wall är ligans bästa back court. Waiters svarade med att det var nonsens. Och så var det igång. Denna rivalitet ger matchen en extra nerv och krydda. Det lär bli en riktig slutspelsmatch. Särskilt med tanke på att båda lagen kommer från tunga förluster. Wizards förlorade sin första hemmamatch (Dallas). Och Cleveland förlorade det stora testet mot fjolårsmästarna San Antonio.

Cleveland (5-5) har inte levt upp till förväntningarna hittills. Jag har inte velat ta i Cleveland tidigare, men nu får vi ett spel som verkligen lockar. Cleveland ML ger alltså 1.80. Faktum är att Cleveland har sett bättre och bättre ut. De förlorade senast mot San Antonio när LeBron bland annat gjorde en turnover i slutsekunderna. Därför tror jag att vi får se en stor LeBron-match i natt. Han kommer försöka få igång lagkamraterna tidigt och när matchen ska avgöras räknar jag med att ligans bäste kliver fram och avgör.

När Washington (7-3) senast spelade match valde jag att spela på motståndarlaget Dallas. Washington förlorade och spelet satt fint. Jag var då inne på att Washington är något överskattade för tillfället. De hade en fin hemmasvit - men de hade egentligen bara tagit emot sämre lag. De hade ett bra ”record” - men om man tittade närmare på siffrorna såg man att lagen som de hade besegrat inte hade gått så bra i övrigt. Washington har fått beröm för sitt försvarsspel hittills, men när de tog emot offensivt starka Dallas blev det för svårt. Nu väntar en ny tuff utmaning. Cleveland har ett dynamiskt och farligt anfallsspel med världens bäste basketspelare som dirigent.

Jag tror på Cleveland här. Jag håller fast vid att Washington är överskattade och har svårt mot starkare lag. Cleveland ML till oddset 1.80 (Unibet) är ett vettigt och bra spel. Om LeBron tar över den matchen så vinner Cleveland.

Units: 3/5.
  Cleveland@Washington
Spela på Speltips Cleveland@Washington
NBA - 21 November 2014 - 09:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Pistons - 76ers
Basket - NBA - 1 hcp -3,5
1.90
02:30  Eagles - Redskins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3,5
1.73
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
17:00  Federer - Tiafoe
Tennis - ATP Basel - Tia hcp +5,5 games
1.77
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
20:45  Inter - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,5
1.70
18:00  Khachanov - Tsonga
Tennis - ATP Wien - Khachanov
4.00
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming