Speltips

Speltips Everton-West Ham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-22 16:00 Spela här

Speltips Everton-West Ham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.67/1.75 Speltips: BLGM/Ö2.5
2014-11-22 16:00 Everton-West Ham BLGM/Ö2.5 1.67/1.75 RalleArvid

Äntligen Premier League igen och det är dags för mig att gå för 9:e och 10:e raka spelet vilket också skulle innebära 33 och 34 rätt på de 36 senaste spelen. Jag hittar dessa spel i ett riktigt fint möte på Goodison Park där mitt kära West Ham gästar Everton. Jag har faktiskt varit på Goodison för de två senaste mötena lagen emellan och tyvärr har det blivit noll gjorda mål och två raka förluster (icke desto mindre fantastiska rövar-resor som går till historien).

Everton satsar hårt både på ligan och cuperna i år och efter en tämligen tuff säsongsinledning har Martines fått ordning på sina mannar och börjat prestera ordentligt där i synnerhet målskyttet på hemmaplan kommit igång.

West Ham har imponerat oerhört som vi alla vet och man ligger inför omgång 12 på fjärde och sista Champions League-plats. Jag talade om att jag besökt Goodison två år i rad och att West Ham inte gjort mål på något av dessa möten. Men faktum är ju att det har varit två säsonger av tämligen bedrövligt tråkig defensiv-fotboll oftast, men i år, efter ett ultimatum från styrelsen (och fansen) har Big Sam satsat all sin heder och alla klubbens pengar på att stärka offensiven och framförallt på att börja spela mer flytande anfallsfotboll efter backen.

Sahko har gjort 6 mål och Valencia har stått för 3 fullträffar i ligan och skapar med sitt extremt rörliga anfallsspel stor oreda oavsett vilken backlinje han har att kriga mot. Bakom dessa två släpar en pånyttfödd Downing som spelar som han vore tysk och född på 90-talet. Överhuvudtaget fungerar samtliga offensiva spelare oerhört bra ihop och bildar framförallt ett rörligt anfallsspel som skapar stor oreda även på bortaplan.

West Hams fem bortamatcher i ligan den här säsongen:

2-2
1-3
2-1
2-2
1-3

Båda lagen har alltså gjort mål i samtliga matcher och över 2.5 mål har gjorts i samtliga matcher. Dessutom över 3.5 mål i 4 av 5 matcher.

Evertons hemmamatcher denna säsong:

3-0
0-0
3-0
2-3
4-1
3-6
2-2

Förutom 0-0 matchen mot Swansea för några veckor sedan hittar vi även här att samtliga matcher har klättrat över 2.5-linan och i flera fall dessutom långt högre än så.

Förutom de två senaste mötena jag tidigare refererade till hittar vi följande resultat på Goodison Park mellan lagen:

2-2
2-2
3-1
1-1
2-0
1-2

Ja, ni ser den röda tråden. Det oavgjorda resultatet ligger nära till hands men nästan undantagslöst gör båda lagen mål och lyckas alltså alltid hitta sätt att få hål på motståndaren.

Leighton Baines, James McCarthy, Darron Gibson, Seamus Coleman, Steven Pienaar, Kevin Mirallas, Bryan Oviedo, Arouna Kone, Antolin Alcaraz och John Ston saknas eller är högst osäkra för spel I hemmalaget.

Downing och Sahko som jag tidigare hyllade är båda tveksamma till spel efter halvskavanker de dragit på sig under landslagsuppehållet men Andy Caroll är förmodligen tillbaka och redo för spel.

Med skadelägena som råder I båda lagen samt framförallt lagens form och offensivt inriktade spelstil tror jag på en väldigt underhållande match och tempofyllt på båda planhalvorna.

Barkley, Naismith, McGeady och Lukako kommer garanterat inte kliva av planen utan att ha sett till att de som hemmalag lyckats att göra mål på West Ham som har haft svårt på Goodison Park och inte hållit nollan mot Everton på 12 matcher.

West Ham å sina sida är fortfarande oerhört starka på fasta situationer trots att man blivit ett mer spelförande lag och har gjort mål i 9 av sina 10 senaste matcher samt har troligen en fruktansvärt övertänd Andy Carroll på banan som kommer slita blod för att stånga in eller assistera till några mål framåt.

West Ham den här säsongen snittar 3.0 mål I sina matcher och har spelat flest matcher av alla lag innehållandes over 2.5 mål. Everton snittar 3.5 mål I sina matcher och hemma har man ett snitt på 4.1 mål per match.

1.67x för båda lagen gör mål är mitt bästa spel under lördagen.
1.75 för over 2.5 mål känns också fantastiskt trevligt att bli erbjuden hos bet365 .com.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid


EDITERAD 2014-11-21 21.38:18

RalleArvid - 21 November, 2014, 21:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Hedisheta - 2014-11-22 01:10:58

4,75 på west ham. Taccckkkar!