Speltips

Speltips Lazio-Juventus

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-22 20:45 Spela här

Speltips Lazio-Juventus
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,67 Speltips: Juve över 4,5 hörnor
2014-11-22 20:45 Lazio-Juventus Juve över 4,5 hörnor 1,67 LelleSandahl

Björklöven svek i går och mycket på grund av ett bedrövligt PP-spel. Oskarshamns hade över 30 utvisningsminuter i första perioden men Löven var totalt ineffektiva i spelformen. Vad mer göra än att hitta tillbaka till vinnarspåret i fotbollens värld och då i serie A.

1:a Juventus 11 9 1 1 25 4 21 28
5:a Lazio 11 6 1 4 21 13 8 19

Juventus hörnstatistik på bortaplan i serie A

Chievo-Juve 4-11
Milan-Juve 3-4
Atalanta-Juve 2-3
Sassuolo-Juve 2-6
Genoa-Juve 1-13
Empoli-Juve 6-6

* Juve har klarat linan i 4/6 av ligamatcherna på bortagräs.

* Fjolårets möte på Stadio Olimpico slutade 1-1 i matchen men 7-0 till Juve i hörnracet.

Preliminära startelvor enligt la Gazzetta dello Sport

Lazio (4-3-3) Marchetti - Basta, De Vrij, Cana, Braafheid - Parolo, Biglia, Lulic - Candreva, Djordjevic, Keita

Saknas: Gentiletti, Cataldi, Mauri, Pereirinha, Novaretti

Juve (4-3-2-1) Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Padoin - Pogba, Pirlo, Marchisio - Pereyra, Tevez - Llorente

Saknas: Barziagli, Caceres, Evra, Asamaoh, Marrone, Ogbonna

Laziosupporter som jag är ser jag väldigt mycket fram emot kvällens supermatch mot Juventus. Lazio har trots förlusten senast mot Empoli öppnat säsongen bra, och ligger bara två poäng från Napoli som sitter på den tredje och sista CL-platsen. Truppen är bredare än tidigare år och mister Pioli tycks ha träffat rätt med 4-3-3-systemet till det här materialet. Tidigare hemmamatcher har Lazio fått vara det spelförande laget, men mot Juventus blir det naturligt att i stället satsa mer på kontringar.

Juventus kommer från två raka segrar i ligan där 7-0 mot Parma var det sista som hände. Den gamla damen ligger tre pinnar före Roma som spelar den tidiga kvällsmatchen borta mot Atalanta, vilken Juve givetvis kommer ha koll på resultatet i. Antingen får man en chans att rycka eller så måste man ta tre poäng för att behålla avståndet till Roms andralag. Oavsett vad så förväntar jag mig att man är det spelförande laget här. Kommer bli jäkligt tjockt på mitten med Pogba, Pirlo, Marchisio vs Biglia, Parolo och Lulic. Skillnaden är väl att Juve-spelarna känns mer ordnat. Öppnar dock för mycket anfall på kanterna där det kommer vara mer ytor och en-mot-en-möjligheter. Den förre Laziospelaren Lichtsteiener brukar alltid vara taggad och bra när han möter sin gamla klubb. Lär komma överlappandes i varje anfall. Sedan finns indviduell kreativitet i mängder där Tevez, Marchisiom Pogba och många fler har som uppgift att hitta Llorente i boxen. Lazios ytterbackar är heller inte de mest följsamma och besitter heller inte ett klockrent positionsspel.

SPELTIPS
Matchbilden lär gå i vågor, Lazio kan väl ändå inte backa hem med hela laget på hemmaplan, med skillnaden att Juve har ganska många fler klasspelare med det lilla extra. Lär som sagt bli en del kantspel och jag räknar med att Lichtsteiner gör som ha brukar och går runt på högerkanten. Sällan jag rekar under 1,70 men tycker att 1,67 på Juventus över 4,5 hörnor är ett riktigt bra spel på förhand. Juve vann statistiken med 7-0 förra säsongen och kommer vilja diktera villkoren även den här gången (5/5 units)

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 22 November, 2014, 11:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!