Speltips

Speltips Barcelona-Sevilla

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-22 20:00 Spela här

Speltips Barcelona-Sevilla
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.90 Speltips: BLGM ja & ö2,5
2014-11-22 20:00 Barcelona-Sevilla BLGM ja & ö2,5 1.90 Polsater

Båda lagen gör mål & ö2,5 mål i matchen spelas mellan Barcelona och Sevilla. La Liga, avspark 20.00. Finns på bet365 under fliken mål - totalt antal mål/båda lagen gör mål.

Barcelonas trupp:
Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Busquets, Xavi, Pedro, Luis Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Bartra, Jordi Alba, Sergi Roberto, Adriano, Dani Alves, Mathieu och Munir.

Tänkbar uppställning:

Bravo
Alves – Piqué – Mathieu – Alba
Xavi – Busquets – Rakitic
Suárez – Messi – Neymar

Sevillas trupp:
Trupp: Beto, Sergio Rico, Coke, Diogo, Kolo, Arribas, Pareja, Carriço, Mbia, Krychowiak, Banega, Vitolo, Reyes, Aleix Vidal, Deulofeu, Denis Suárez, Iago Aspas, Bacca och Gameiro.

Tänkbar elva:
Beto
Coke – Pareja – Carriço – Kolo
Mbia – Krychowiak
Vidal – Suárez – Vitolo
Bacca

Faktum är att statistikmässigt är det här spelet klart tveksamt. BLGM ja & ö2,5 har bara inträffat 2/11 ligamatcher för Barcelonas del. 4/11 för Sevilla. Inbördes har det dock inträffat i 4 av senaste 5.

Men jag tror på det här ändå. Varför? Såg Barcelona en hel del innan landslagsuppehållet & det var slående hur mycket chanser laget skapade och brände. Det var samma sak i flera matcher och det där är såklart inget som kommer hålla i sig. Eller, rättare sagt, de kommer ju fortsätta skapa lägen men utdelningen kommer komma. Trion där fram kommer ju bli bättre ju mer de får spela ihop sig. Lägg till att man har en tänd Rakitic mot sitt gamla lag. Så chanser kommer att skapas och förr eller senare blir det utdelning.

Så till det andra laget. Sevilla är ett bra lag som jag håller rätt högt. Särskilt hemma kanske, men det finns trots allt en hel del fina spelare i det där laget. Offensivt har du Suarez, Bacca, Deulofeu, GAmeiro med flera. även om inte alla kommer användas samtidigt så finns där ändå en del hot. Gjort mål på Nou camp två säsonger i rad och har gjort mål 9/11 ligamatcher i år. Visst, Barcelona har hållit nollan en hel del, men det var framför allt i början av säsongen. Närmare uppehållet släppte man in 4/5.

Matchbilden kommer väl bli som vanligt med ett Barca som har bollen 65%+ av tiden och maler och maler. Tur för Sevillas del då att man har ett flertal riktigt kompetenta hot offensivt.

Vågar inte röra hcp åt något håll även om det känns troligt att Sevilla gör det här jämnt. Barcelona har trots allt kapaciteten att vinna med 3 bollar mot alla lag den dag det stämmer. Därför känns det bättre att välja följande spel en dag som denna. Vamos!

@nokkan21

Polsater - 22 November, 2014, 15:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2014-11-22 15:52:07

Jepp, både Gerard Deulofeu & Denis Suarez får spela för Sevilla trots att de är på lån från just Barcelona.

Anders0n - 2014-11-22 15:41:30

Får Deulofeu spela? I och med att han är utlånad från just Barca till Sevilla.