I går blev det 1-1 för min del. Jag trodde på Cleveland borta mot Washington. Där var vi aldrig nära. Skönt då att San Antonio körde över Minnesota lätt. Där hade vi ju -8,5. Det innebär att jag är 14-9 hittills under NBA-säsongen.

Bland nattens matcher finns det ett par spel som är intressanta. Först och främst hugger jag Sacramento Kings -7 i matchen mot Minnesota Timberwolves.

Minnesota (3-8) är verkligen svaga just nu. De saknar så många viktiga spelare. Ricky Rubio är borta sedan tidigare. Kevin Martin likaså. Nikola Pekovic ska inte vara tillbaka i natt. Inte heller Thaddeus Young. Mot San Antonio Spurs i går fick Minnesota rejält med spö (121-92). Nu bärs laget av unga spelare som Anthony Bennett, Andrew Wiggins och Gorgui Dieng. Det finns mycket spännande i dessa talanger, men som lag är Minnesota riktigt stökigt just nu. Nu tvingas de dessutom ladda om utan någon egentlig vila.

I Sacramento Kings (7-5) lär tongångarna vara annorlunda. Det är ett lag i medgång. Senast (i torsdags) vann de klart mot Chicago Bulls med 103-88. Cousins, Gay och Collison ser riktigt fina ut tillsammans. De snittar tillsammans 60 poäng, 22 returer och 13 assist per match. Kings, som kommer till matchen med gott självförtroende, kommer känna doften av blod och köra över ett skadeskjutet Minnesota.

Vi spelar alltså: Sacramento Kings -7.0 till oddset 1.71 på bet365 .
Units: 3,5/5.

This is the stats tab
This is the post tip