Speltips

Speltips CCM - Adelaide

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-23 07:00 Spela här

Speltips CCM - Adelaide
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.15 Speltips: 2
2014-11-23 07:00 CCM - Adelaide 2 2.15 master

Kanonlördag i Aussie där i princip allt satt!
Vi går vidare med avslutningsmatchen denna omgång. Har tippat emot CCM i nästan alla matcher denna säsong, och gör det på nytt. Dessa lag möttes i cupen och då segrade Adelaide med 3-2. Resultatet speglade inte matchbilden då det borde blivit större siffror. Dessutom var det cupmatch. Adelaide har och är mycket bättre i ligaspelet. Mer seriösa då, känns det som, även om man tagit sig till final i cupen.

Här råder det klasskillnad, precis som jag nämnde inför deras tidigare möte. Adelaide är bättre på varje position. Adelaide saknar fortsatt Djite, men har väldigt bra ersättare som är tillbaka från skador. CCM har ett ordinarie lag, återfår backen Roux som är ett plus. Men, det spelar inte större roll. Detta lag håller inte måttet mot topplagen i denna division, fastän man då och då lyckas snöpligt ta poäng. Har nu haft flytet med sig i några matcher i rad, men här bör det ta stopp. Man kan inte leva på tur match in, match ut.

CCM lär nog vara mer offensiva på hemmaplan, än vad man är på bortaplan, och som man var i bortamatchen mot Adelaide. Det passar Adelaide utmärkt, då man lättare kommer att komma till lägen och med tanke på att man är det klart bättre laget, kommer man utnyttja sina lägen på ett mycket bättre sätt än hemmalaget som har enorma svårigheter framför mål. Värt att tillägga att man nu dessutom möter ett Adelaide som är ett oerhört stabilt lag även defensivt sett. En annan sak som är också mycket värd att tillägga är att detta blir nu CCM:s FEMTE match på dryga två veckor.
Man har i princip använt samma startelva varje gång. Trötta ben, mån tro? Säkerligen i andra halvlek.

Här kommer klasskillnaden märkas och vi kommer att få se ett Adelaide som går segrande ur striden relativt enkelt. Och när vi får hela 2.15 på raka tvåan är det bara att tacka och ta emot, för det är ett oerhört bra odds med tanke på den stora skillnaden lagen emellan, även om nu CCM har en liten fördel av hemmaplan.

Huvudspel: CCM-Adelaide 2 @ 2.15 8/10

Övriga spel
Adelaide vinna 2:a halvlek @ 2.40 2/10
Målskyttar
Fabio Ferreira @ 6.00 1/10
Awer Mabil @ 6.00 1/10

Lycka till vid rygg!

Mvh Master

master - 22 November, 2014, 23:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Ivandinho - 2014-11-23 06:32:26

Rygg!