Speltips

Speltips Crystal Palace - Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-23 14:30 Spela här

Speltips Crystal Palace - Liverpool
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.93 Speltips: Pool ö1,5 mål
2014-11-23 14:30 Crystal Palace - Liverpool Pool ö1,5 mål 1.93 Polsater

Liverpool ö1,5 mål blir mitt spel för dagen. Allt från 1.90 känns bra.

Visst, jag har sett Liverpool i år och visst, det har inte sett bra ut. Idiotiskt att backa upp ett lag som så ofta är nedpressat i för låga priser och överskattade. Men någon gång ska det väl vända och bli bättre.

Förutsättningar inför matchen:

Liverpool har Balotelli, Sakho och Sturridge out. Vissa frågetecken för Henderson. Tänkbar elva:

Mignolet
Johnson, Skrtl, Lovren, Moreno
Gerrard, Henderson
Sterling, Coutinho, Lallana
Borini/Lambert

Crystal Palace har inga direkta frågetecken eller skador. Får tillbaka viktige ankaret Jedinak på mitten. Tänkbart lag:

Speroni
Mariappa, Dann, Delaney, Ward
Zaha, Jedinak, Ledley, Bolasie
Chamakh
Campbell

Pool har klarat en ö1,5 lina endast fyra gånger av elva i ligan i år.
Crystal Palace har släppt in ö1,5 i åtta av elva i ligan i år.

Mina tankar:
Liverpool har som sagt haft det tufft i år, det känner alla till. Att Suarez transfer skulle betyda SÅ HÄR mycket var det nog inte alla som insåg, Kombinerat med skada även på Sturridge och en Balotelli som inte kommit rätt in i det så har det blivit tufft. I den här matchen är Balotelli alltså inte med. Personligen har jag alltid tyckt att Balotelli varit en överskattad spelare, hade det inte varit för alla skandaler runt honom hade han varit en random forward i vilket lag som helst. Nu när han inte är med öppnar det troligen för Lambert och/eller Borini. Det är spelare som över tid inte är några forwards som ska vara förstastriker i lag med Pools ambitioner, men i en enstaka match kan de göra ett gott jobb. Därför är jag inne på att Balotellis frånvaro är positiv för Liverpool idag. Ut går en formsvag striker som stjäl mycket energi och in kommer en prestigelös anfallare som förmodligen är taggad till tänderna för att visa vad man går för. Lambert exempelvis gjorde 13 baljor på 31 startar i Southampton förra säsongen medan Borini gjorde 7 mål på 25 starter för ett bottenlag som Sunderland. Det är inga supersiffror men det är ändå striker av någon form av kvalitet. Och mindre nytta än vad Balotelli gjort, det tror jag inte de gör.

Bakom den duon finns Coutinho, Sterling och Lallana förmodligen. Det är lätt att glömma hur bra Lallana faktiskt var i fjol och peka på och i relation till vad Liverpool betalade för honom peka ut det som en floppvärvning. Men han behöver tid och är definitivt en bra spelare. Behöver bara komma in i saker och ting mer och om han dessutom får spela med Lambert som han känner väl...

Crystal Palace ligger för tillfället på 19:e plats i tabellen. Att det skulle bli tufft i år insåg väl alla och så har det blivit. Och ska vi vara ärliga...det är ett rätt svagt lag Palace har. Många spelare skulle lika gärna kunna spela i Championship känns det som, få riktiga klasspelare. Warnock har pratat om att gå back to basic när det gäller försvarsspelet och kommer såklart fokusera på det här. Kommer säkert backa hem och gå för att hålla 0-0 och foksuera på att hota på fasta situationer, där Liverpool haft det svårt. Just den taktiken tror jag kan passa Liverpool bra, det är nämligen hög och intensiv press som gjort att Gerrard inte fått styra spelet, vilket i förlängningen lett till att man inte kunnat diktera villkoren på planen.

Det här känns som en match där många ser en stor skrällchans för hemmalaget. Jag kan förstå hur man tänker; Liverpool har gått dåligt, det kommer vara fantastisk stämning på Selhurst Park, Champions League i veckan, tunga skador m.m. Känns som att allt det där tryckt upp oddsen på Liverpool. När Pool var här i våras och tappade 3-0 till 3-3 (deras eget "Crystanbul") så stod de i 1.36 för att vinna. Idag tangerar oddset på rak tvåa runt dubbelt betalt. Men man ska inte glömma att Crystal Palace är ett svagt lag trots allt. Knappt att någon tagit ens en bänkplats i Pool om det varit fulla trupper. För att vinna den här matchen tror jag Liverpool behöver göra minst två mål. Därför är ö1,5 mer lockande än rak seger till ungefär samma odds i och med att du även får med exempelvis ett 2-2-resultat. 0-1 känns mindre troligt än 2-2. Liverpool kommer såklart att klättra i tabellen, det kommer lossna. Här är en passande uppgift att inleda klättringen uppåt.

@nokkan21

Polsater - 23 November, 2014, 00:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Polsater - 2014-11-23 13:49:06

Akberg/
Medveten om Liverpools spel före uppehållet & att få saker talar för dem sett till hur det sett ut. Å andra sidan håller jag Crystal Palace som ett av PL:s fem sämsta lag, det är mer det som jag tycker talar för Gerrard å co.

Akberg - 2014-11-23 13:30:44

Tror det kan bli tajt detta, Polsäter! Möjligen om Crystal har en riktig dålig dag. Men har svårt att se saker hos Liverpool som talar för spelet.

Mrjoker - 2014-11-23 11:24:25

Hoppas verkligen du har rätt! Blir rygg men även Liverpool över 5.5 hörnor 1.85 med 5/5