Speltips Åker/ Strängnäs HC - Visby/Roma HK

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-11-23 15:00
Land: Sverige
Liga: HockeyEttan Östra
Odds: 2.07
Speltips: Visby ML
Spela på Speltips Åker/ Strängnäs HC - Visby/Roma HK
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Visby ML
Toppmöte i hockeyettan!

Visby som har varit erkänt starka på sin hemmais genom åren, har i år varit deras akilleshäl. Spelet har låst sig och man har gjort det lite för svårt. Har gjort det bättre på resande fot där man har 7 vinster och 1 förlust på övertid. Kanske kan spela lite mer avslappnat där.
Fick äntligen göra en riktigt bra hemmamatch senast när man slog jumbon Värmdö med 7-0. Skulle bara bli 3 poäng där, men det ingjuter såklart självförtroende. Man hittade tillbaka till grunderna och spelade enkelt.

Åker/Strängnäs är också ett lag i toppen. Ett lag som på senare år har etablerat sig som ett topplag i ettan. Är ett lag för allettan, men kommer inte blanda sig i nån toppstrid där tror jag. Blev senast mosade av suveräna Huddinge med 7-1.
Hade dessförinnan rätt skaplig form, många tighta matcher man har gått segrande ur.

Tror på en rätt right match idag också. Visby som är det bästa bortalaget i serien. Mot Åkers som placerar sig på en tredjeplats i hemmatabellen. Visby är i grunden ett bättre lag, och kommer in med skön känsla till den här matchen. Hur hämtar sig Åkers från överkörningen senast? Har 8 raka segrar mot Åkers. Varav 4 raka på bortaplan mot dem.

Öppen match att vänta. Skulle nästan säga att Visby är knappa favoriter. Och då höjer jag på ögonbrynen när Betsson sätter upp ML-oddsen så här: 1.62-2.07.

Alldeles för högt.

Spel: Visby/Roma ML @2.07

3/5 units
Spela på Åker/ Strängnäs HC - Visby/Roma HK hos Betsson
J.Dizzle - 23 November 2014 - 14:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: