Viss tidsbrist och fattar mig kort. Roma vann igår till 1,85 och visst kom det även ett rött kort på slutet i Atalanta. Hoppas på utdelning idag också, tycker spelvärdet är på ungefär samma nivå.

Udinese hemma: 4-1-1 12-7
Chievo borta: 1-0-4 2-8

Udinese har tveksam form, men förhoppningsvis har man kunnat ändra på det under landslagsuppehållet. Antonio Di Natale var ett litet frågetecken inför, men finns med.
(Enligt Udinese-supportern Gustav Östergren har Di Natale lägst förlustandel mot just Chievo av de tio lag han mött flest ggr, bara en sån sak!)

Varsin avstängning på offensiv pjäs: Kone (10/0) är avstängd i hemmalaget, Meggiorini (7/1) i bortalaget.

En "normal" match lagen emellan innebär att tre pinnar stannar på Friuli. Förra säsongen blev det 3-0. 2-0/2-1 i eftermiddag räcker gott för mig.

Det blir mitt spel i eftermiddag. Jag tycker dock ni kan nöja er med att följa den matchen via livescore och ratta in krismötet i Bundesliga istället. Hamburg tar emot Werder Bremen och ja, jag känner mig laddad ...

Jag tycker dessutom alltjämt även att Parma till 2,15 är helt okej. Men vågar inte riktigt trycka på där helt samvetslöst. Man ÄR bättre än Empoli, men det är så mycket kaos i klubben just nu, och det känns oklart vilken sorts energi det medför. Första målet och humöret lite för viktigt just nu?

This is the stats tab
This is the post tip