Speltips

Speltips Golden State@Oklahoma City

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-24 01:00 Spela här

Speltips Golden State@Oklahoma City
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.71 Speltips: Golden State -6,5
2014-11-24 01:00 Golden State@Oklahoma City Golden State -6,5 1.71 NBA

Nattens tre spel resulterade i två lyckade och en miss. Reken som publicerades här på sajten (Kings -7.0) satt fint (de andra två publicerades alltså på Twitter, @SimonLeppamaki). Precis som Washington-vinsten borta mot Milwaukee. Dallas lyckades dock inte besegra Houston – trots att motståndarna saknade stjärncentern Dwight Howard. Dallas ledde när mindre än en minut återstod, men förlorade till slut med ett par poäng. Min statistik för säsongen hittills är därmed 16-10.

Dagens spel är Golden State Warriors -6,5 (odds: 1.71 på bet365 ) i bortamatchen mot Oklahoma City.

Golden State Warriors (9-2) har öppnat säsongen väldigt bra. Det är onekligen ett av de hetaste lagen hittills. Golden State är det lag som gör näst flest poäng per match i hela NBA. De har en livsfarlig guardduo i Stephen Curry och Klay Thompson. Superskyttarna Curry och Thompson kan straffa vilket motstånd som helst. Med Andrew Bogut har de bra försvar under egna korgen. Och från bänken kommer Andre Iguodala som leder lagets ”second unit”.

Golden State spelade senast i fredags. Då besegrade de Utah Jazz med 101-88. Golden State har spelat fem bortamatcher den här säsongen. Det har blivit hela fyra segrar. De har bland annat besegrat starka Houston, Portland och Sacramento. Det är ett bra bortalag med andra ord.

Att Oklahoma City (3-11) är ett sargat lag har vi varit inne på tidigare. De trampar vatten i väntan på att Kevin Durant och Russell Westbrook ska återvända från sina skador. Oklahoma City spelade, precis som Golden State, senast i fredags. Då blev det förlust mot Brooklyn med 94-92. Oklahoma City har vunnit två av sina sex hemmamatcher.

Golden State har vunnit fyra raka matcher inför nattens match. Segermarginalerna har varit rejäla. 13 poäng senast mot Utah alltså. Innan det: 21 poäng mot Lakers, 25 mot Charlotte och 8 mot Brooklyn. Känslan är att det blir vinst med åtminstone 10 poäng i natt mot Oklahoma City. Worst case scenario: vinst med 7-8. Med spelet på -6,5 ska vi hur som helst klara detta.

Alltså: Golden State -6,5 till oddset 1.71 på bet365 .
Units: 3,5/5.

NBA - 23 November, 2014, 19:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!