Speltips

Speltips Dusseldorf-Greuther Fürth

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-24 20:30 Spela här

Speltips Dusseldorf-Greuther Fürth
Land: Tyskland Liga: 2. Bundesliga
Odds: 2.10/2.70 Speltips: 1/hållen nolla
2014-11-24 20:30 Dusseldorf-Greuther Fürth 1/hållen nolla 2.10/2.70 RalleArvid

Måndag igen efter en 100%ig helg, vecka och ja, tillochmed månad. Jag har nu 34 av 36 senaste rätt och jag ser inte någon anledning till att ändra flowet bara för att det regnar ute och det närmar sig löning, lika bra att köra på, va?

En hel del trevliga matcher för att vara måndag och den jag fastnat för är tyska matchen i zweite bvundesliga.

Dusseldorf ligger på andra plats i tabellen och skuggar Inglostadt i segerledning där man kan ta sig upp vid seger hemma ikväll.

Dusseldorf har bara förlorat en match på hela säsongen i samtliga sammanhang och det var i den nerviga hemmapremiären mot Karlsruher för över tre månader sedan. 11 matcher har spelats sedan dess och Dusseldorf har gått lika fort och tungt som det tåg jag i somras klämde benet från just i Dusseldorf när jag var lite nyfiken och kikade ut på perrongen.

Hemma har man hållit nollan i två raka matcher och det är framförallt när man tittar på hur tufft spelschema Dusseldorf har haft man förstår att de i år menar allvar med sina planer på att gå upp i tyska högstaligan.

Greuther Furth har bara en seger på bortaplan i år och förutom den något tursamma segern senast mot Union Berlin då man gjorde mål redan efter tre minuter, har det varit tre förluster och en oavgjorda på de fyra senaste, dessutom har dessa förluster varit riktigt kaosartade utan speciellt mycket som tyder på att man ska kunna hota ett topplag i form på bortaplan.

0-3 förlust mot Karlsruher hemma
2-0 förlust mot Kaiserslautern i cupen
5-2 förlust hemma mot Frankfurt

Tittar vi på senaste möten lagen emellan hittar vi dominans från hemmalaget med fyra raka segrar på hemmaplan och ett bortalag som aldrig vunnit på bortaplan.

Framförallt är jag oerhört imponerad av Dusseldorfs defensiv hittills i år och man har nu bara släppt in två mål på sina fem senaste matcher trots tufft motstånd. Greauther Furth i sin tur har problem både med defensiven och de gånger man är nära poäng är det i tighta matcher utan speciellt mycket händelser. Greuther Furth har bara gjort två mål på sex 90-minutersperioder borta i Dusseldorf och när man dessutom misslyckats att göra mål i fyra av de senaste sex matcherna tror jag inte att det här är kvällen de lyckas heller.

Den raka ettan spelas till 2.10 x
Dessutom ett spel på hemmalaget att hålla nollan till 2.70x.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid


RalleArvid - 24 November, 2014, 11:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lojoo - 2014-11-24 14:22:14

Ryggar

ollliver1 - 2014-11-24 12:20:06

Grym är du! Ryggar alla dina rekar!