Måndagens mest intressanta match enligt mig finner man i Bursa, Turkiet. Bursaspor tar emot Fenerbahce som inför denna omgång låg etta i ligan, men eftersom att Besiktas segrade i derbyt mot Kasimpasa trillade man ner till en andraplats. Bursaspor kan vid vinst klättra upp fem placeringar och hamna precis bakom sina bittra rivaler, ''Istanbul-trion''.

Att betta en rak etta, kryss eller tvåa i denna match blir svårt, därför siktar jag mig in på att bägge lagen kommer näta, alltså BLGM till 1.71 ggr pengarna.

I hemmalaget finns bland annat Bakambu och Fernandao som är laget stora målskyttar, men har även flera poängspelare i Volkan Sen samt fd. Porto spelarna Belluschi och Josue.

Hos gästerna finner man som vanligt Emenike på topp och bakom honom Diego, Kuyt och Alper Potuk (som ersätter Sow). Som inhoppare har man Webo som är ständigt ett hot i straffområdet.

Senaste matcherna mellan Bursaspor och Fenerbahce:
.....................Fener - Bursa....... 3-0
................... Bursa - Fenerbahce 2-3
...................Fener-Bursa .............4-1
..................Bursa-Fener .............1-1
.................Bursa-Fener...............0-4

Båda lagen har mycket att spela om, vid Bursa vinst är det bakom trion i topp, vid Fener vinst är man ligaledare, båda kommer gå för mål. Matchen kommer inte sluta 0-0 och båda har kvalitén för att gå framåt.


Två andra spel som lockar i matchen är;
Över 2.5 mål i matchen ger 1.97.
BLGM i andra halvlek ger 3.45

/SuperAlex

EDITERAD 2014-11-24 12.57:17

This is the stats tab
This is the post tip