Speltips

Speltips Schalke 04 - Chelsea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-25 20:45 Spela här

Speltips Schalke 04 - Chelsea
Land: Tyskland Liga: Liga
Odds: 1.85 Speltips: 2
2014-11-25 20:45 Schalke 04 - Chelsea 2 1.85 Polsater

Chelsea rak tvåa spelas mot Schalke 04. Tror de vinner oftare mot Schalke än oddsen säger här.

Noterbart 1: Jonas Eriksson dömer.
2. Di Matteo coachar Schalke. Möte med gamla laget alltså.

Tänkbara elvor:
Fährmann - Uchida, Höwedes, Felipe Santana, Aogo - Höger, K.-P. Boateng, Neustädter, Fuchs - Choupo-Moting, Huntelaar

Draxler saknas, liksom Farfan och Sidney Sam sedan tidigare. Draxler är en nyckelspelare & hade de bara varit friska hade de andra haft stor chans att spela.

P. Cech - Ivanovic, Cahill, Terry, Filipe Luis - Fabregas, Matic - Schürrle, Oscar, Hazard - Diego Costa

Tabelläge:
1 Chelsea 4 2 2 0 9-2 8
2 Schalke 4 1 2 1 8-9 5

Egentligen betyder väl den här matchen mer för Schalke än för Chelsea. Den tyska giganten behöver poäng här för att skapa sig ett bra utgångsläge inför sista gruppmatchen (Maribor borta). Finns väl därmed en viss risk för kryss här då det åtminstone på förhand framstår som ett rätt gynnsamt resultat för båda lagen. Men. Jag vill ändå backa upp Mourinhos lag här.

Alla har sett hur trygga och solida det där laget är. Att storma fram på det sättet de gjort i PL är inte lätt. Två sena tapp borta mot Manchesterlagen, annars har man alltså gått rent. Ruskigt starkt. Kunde gå på halvfart i lördags då man fick en bekväm resa mot ett decimerat West Brom. Kan rotera på de flesta positioner och fortfarande ha bra kvalitet i laget. Då man tappat två kryss i gruppspelet så behöver man någon poäng till för att vara safe så man bör vara motiverat här ändå. Ett av de där kryssen var mot just Schalke på Stamford Bridge. Då var det ett skadedrabbat Schalke som kvitterade Chelseas ledning. Men ett orättvisare kryss var det länge sedan jag såg. Chelsea skapade enormt mycket och var det klart bättre laget. Borde verkligen vunnit. Tror inte man snubblar mot samma motståndare igen. Känslan är också att matchbilden kan passa laget ännu bättre. Har flera spelare som är enormt skickliga på att utmana när de får ytor och Diego Costa är riktigt vass i omställningarna. För jag tror Schalke kommer föra spelet till viss del, ha mycket boll. Just den matchbilden är Mourinhos lag mästare på (även om de behärskar att föra spelet mycket bättre i år än i fjol).

Schalke har inte fått det att lossna i ligan. Visserligen 3-2-seger mot Wolfsburg i helgen, men att det skulle komma en reaktion hos "Wolves" förr eller senare var väl inte oväntat. Schalke ligger sjua i Bundesliga med 5-2-5. Vill ändå mena på att det finns mer kapacitet i det där laget, men de är ändå en nivå under Chelsea. Real åkte hit och vann med 6-1 i fjol medan just Chelsea faktiskt också vannhär, 3-0 blev det förra säsongen.

Tror att ett mer samspelt och defensivt starkare Chelsea åker hit och tar den där typen av professionella bortasegrar Mourinhos gäng tar då och då.

@nokkan21

Polsater - 24 November, 2014, 22:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jardel9 - 2014-11-25 10:46:09

IN MOURINHO WE TRUST!!