Speltips

Speltips Schalke 04 - Chelsea FC

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-25 20:45 Spela här

Speltips Schalke 04 - Chelsea FC
Land: Europa Liga: CL
Odds: 1,80 +++ Speltips: Blgm
2014-11-25 20:45 Schalke 04 - Chelsea FC Blgm 1,80 +++ Jarelind

Jahapp.
Allas vårt CFC har åkt till Gelsenkirchen för att säkra avancemanget(?).
Man möter ett Schalke som naturligtvis kommer gå för vinst från start, men som sannolikt kommer vara hyfsat tillfreds med ett X också. Precis som Chelsea. Det tipstecknet skulle ge båda fina förutsättningar att klara sina uppställda mål inför slutrundan. (För Chelseas del att vinna gruppen, för Schalkes att gå vidare. Jag tar mig friheten att tro att det var klubbarnas ambition inför gruppspelet.)

1-1, 1-1, 4-2, 4-3: Det är Schalkes resultat hittills i gruppspelet, varav en av 1-1-matcherna var mot Chelsea i London.

Schalke har inte gått mållöst från hemmaplan i någon match denna säsong. Även självaste Bayern fick vittja sitt nät när man var på besök.
Senaste ligamatchen innebar 3-2 mot Wolfsburg.
Trasslig skada på Draxler finns, men Huntelaar och kompani går inte av för hackor heller.

Chelsea har haft en lugn november med matcher mot QPR, Liverpool, Maribor och West Brom. Inget motstånd att oroa sig för direkt. Ändå har man släppt in mål i tre av de fyra matcherna.
Endast nu senast mot WBA (2-0) höll man nollan. Och det var på hemmaplan och med en man mer stor del av matchen.

CFC har inte gått mållöst från planen en enda gång, vare sig hemma eller borta denna höst och kommer inte göra det i afton heller, det är inte där falluckan i denna rek finns. Hoppas jag.
Det är ett Chelsea jag gillar, som spelar lite grann på sparlåga, men ändå får resultat.
Och jag tror att man får med sig ett bra sådant, resultat alltså, även ikväll. Om det är att gå all in för vinst eller om det innebär att man kanske slår vakt om ett X på slutet, det får vi se.
Men jag tror samtidigt att man får svårt att freda sig i 90 minuter mot ett taggat NullVier inför en ännu mer taggad publik.

Mitt spel blir alltså att ingen nolla förblir intakt till oddset 1,80.
Finns på flera bolag.
Anledningen till att jag väljer det bolag som syns överst här är att det även erbjuder 1,95 på Över 2,5 Mål samt 2,30 på kombon Ö2,5/Blgm. Och det tycker jag är lite roliga strösselspel.

***
Den andra matchen i gruppen, den mellan Sporting och Maribor, ja, där vet ni ju precis vad vi väljer. Blgm när Maribor är ute och vevar är sedan länge. Snart att betrakta som en smärre folkrörelse. Hittar 2,10 i nuläget.

I övrigt lockar 1,72 på Sjaktar denna CL-kväll. Finns en rek på det gamla gruvgänget här intill.

EDITERAD 2014-11-25 15.38:56

Jarelind - 25 November, 2014, 15:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!