Speltips Brynäs IF - Modo Hockey

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-11-25 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.70
Tips: Brynäs över 2.5
Tror Modo kan få det riktigt tufft ikväll.

Stöter på ett Brynäs som verkligen är på gång nu efter att ha brutit en dyster trend. Har nu poäng i 4 raka matcher. Varav 3 segrar. Har gjort det riktigt bra hemma mot Frölunda, Färjestad och Luleå som alla har släppt in minst 3 kassar. Brynäs är ett målglatt lag och är ofta inblandade i såna drabbningar. Har gjort minst 3 mål i 10 av sina 12 hemmamatcher.

Håller själv på Modo, och bättre tider har vi haft. Ser väldigt virrigt ut i egen zon. Släpper till många lägen för motståndarna. Har motat 50 skott mot både Skellefteå och Linköping. Mot Linköping hade vi flyt, och det var helt otroligt att vi höll nollan där. Mot Skellefteå blev vi totalt utspelade och vi ska va glada att det stannade vid 4 där.
Har släppt in minst 3 mål i 9 av 12 bortamatcher. Varav 5 raka på resande fot. Får tillbaka Torp, vilket är ett plus. Men han har varit borta länge så får se vilken form han är i. Nylander vilas. Är ett hårt slagit för offensiven. Fast med en bra offensiv där man får längre anfall bäddar ju för en bra defensiv. Och mycket till offensivt spel hade man inte senast. Modo är också det sämsta laget i boxplay. Ställer dessutom andremålisen Adam Reideborn i kassen.

Brukar bli målrika möten mellan de här lagen. Brynäs har vunnit bägge mötena den här säsongen med 3-1 och 4-3.

Tror Modo kan få det svettigt ikväll mot ett Brynäs med toppform och som ser ut att ha fått ordning på saker och ting. I och med att linan har passerats så ofta, både framåt för Brynäs del och bakåt för Modo, och historiken. Så är jag förvånad att vi får 1.70 på det. Visst, Modo kan sprattla till ibland, men då vinner man inte med någon solid defensiv. Så är känslan nu i alla fall.


Spel: Brynäs över 2.5 mål @1.70

5/5 units
Spela på Brynäs IF - Modo Hockey hos Betsson
Spela nu
J.Dizzle - 25 November 2014 - 18:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: