Speltips

Speltips Basel - Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-26 20:45 Spela här

Speltips Basel - Real Madrid
Land: Schweiz Liga: Champions League
Odds: 2.00 Speltips: Basel Ö 4.5 hörnor
2014-11-26 20:45 Basel - Real Madrid Basel Ö 4.5 hörnor 2.00 master

Jag inleder denna rek med att säga att detta är utan tvekan onsdagens bästa spel. Och som motivering till det kommer härnedan flera anledningar till varför jag tycker som jag gör:

- Basel är ett så kallat ''hörnlag''. Laget skapar massvis med hörnor, match in och match ut. Självklart blir det ibland få hörnor för deras del när man leder klart redan i första halvlek i den relativt lätta inhemska ligan. Men har trots det, en tendens att mata på med hörnor trots en klar ledning.
- I Champions League har laget imponerat stort och ligger på en finfin andra plats bakom marängerna. På hemmaplan har det blivit två raka vinster, det med 1-0 mot Liverpool och senast med hela 4-0 mot Ludogorets. Urstarka hemma. Anfall efter anfall som leder till en hel del hörnor. På bortaplan har man två raka förluster, 5-1 borta mot Real Madrid(inget att säga om där) och oturligt nog 1-0 mot Ludogorets där man ådrog sig ett rött kort tidigt. Det jag vill komma fram till att detta är ett bra lag. Men över till resulterande hörnor i dessa matcher.
- Real Madrid (B) 2 hörnor med bud på fler. Skapade en hel del lägen som lika gärna kunnat resultera i några hörnor till med lite mer tur.
- Liverpool (H) 8 hörnor(!). Vann dessutom matchen med 1-0, vaskade fram majoriteten av hörnorna vid resultatet 0-0. Hann med två hörnor efter deras ledningsmål.
- Ludogorets (B) 3 hörnor. Lyckades alltså skapa tre hörnor under dryga 70 minuter med en man mindre.
- Ludogorets (H) 6 hörnor. Vann dessutom matchen med klara 4-0.

Det är helt klart fina siffror gällande hörnor. Enda besvikelsen är kanske just borta mot Real Madrid där man nog borde ha fått ytterligare några hörnor. Men annars bra med hörnor(förutom borta i Bulgarien, dock förståeligt). Har alltså klarat denna linan med marginal i båda sina hemmamatcher i CL

Och nu ställs man hemma mot Real Madrid. Säkerligen revanschsuget Basel efter 5-1-förlusten. Spelar alltid en anfallsglad fotboll på sin hemmaplan, där man oftast får bra utdelning. Och på vilket sätt kan dom som bäst komma till bra lägen mot urstarka Real Madrid? Fasta situationer givetvis. Inklusive hörnor alltså. Där har dom en bra chans och man kommer nog va ute efter så många hörnor som möjligt. Sedan tror och hoppas jag att Real Madrid inte ger Basel ledningen, för här tror jag att Real Madrid vinner relativt enkelt till slut. Dock tror jag inte att Basel kommer att vara ofarliga, utan kommer i vanlig stil ta sig framåt i banan i hopp om att förvirra försvaret.
Real Madrids backlinje har varit lite okoncentrerat på sista tiden och ordnat upp relativt många hörnor för motståndarna, och här tror jag alltså att det inte kommer att vara ett undantag.

Vi får alltså två gånger degen på att Basel lyckas mäkta med minst fem hörnor, vilket jag ser som ett kanonspel då det är alldeles för högt odds på en sådan lina!

Spel: Basel Över 4.5 hörnor @ 2.00 @ bet365

Annat intressant..
Över 2.5 mål+BLGM @ 1.83

Lycka till vid rygg!

Mvh Master.

master - 25 November, 2014, 19:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Muscha - 2014-11-26 07:50:14

2,20 nu

aboalsos - 2014-11-26 00:51:37

Rygg, jag tror Real kommer vinna relativt enkelt och slappna av mot slutet av matchen då man inte vill ta ut sig alldeles för mycket då viktiga matcher väntar, det kommer leda till att Basel vill framåt då man spelar hemma och det kan leda till några hörnor.