Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-27 01:30 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.925 Speltips: Ö 5.5 mål
2014-11-27 01:30 Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs Ö 5.5 mål 1.925 hockeystick

Tyvärr orkade inte underspelet hela vägen går efter en horribel start på matchen. Jets lyckades göra 1-0 efter bara någon sekund in i matchen och när Jackets kvitterade i powerplay efter ca 3-4 min spel såg det kört ut. Matchen höll ut bra i andra perioden och 1-1 stod sig tills det var 3 min kvar på perioden då Jet lyckas göra två ENORMT billiga mål och vips så stod det 3-1 och läget var tungt igen. Jackets reducerar några min in i tredje perioden och plockar målvaken med ca 1.30 kvar på matchen. Då åker man på en utvisning och jag tror man bara kommer spela av matchen men man väljer ändå att plocka Bobrovsky och Evander Kane kunde göra 4-2 i öppen kasse med 13 sekunder kvar och skota vårt underspel och det var surt. Nya tag!


Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs

Goalies: Fleury (confirmed) vs Bernier (probable)

Natten spel hittar vi i en match som bör bli sevärd mellan två offensiva lag. Det är alltså Pittsburgh Penguins som gästas av Toronto Maple Leafs som verkar hittat tillbaka till spelet igen efter förnedringarna mot Buffalo och Nashville.

Pittsburgh är återigen ett vinnande lag när man senast besegrade Boston Bruins inne i TD Garden efter en jämn tillställning som lika gärna kunde gått åt andra hållet. Bruins hade många bra lägen att få in pucken men det var en sådan natt där pucken studsade Penguins väg och det var Malkin som kunde avgöra matchen efter en fin framspelning av Crosby i overtime. Penguins är som alla vet ett av ligan vassaste lag offensivt och i år har man snittat hela 3.50 mål/match och på hemmais är siffran ännu högre och ligger på 4.00 mål/match. En väldigt fin offensiv med andra ord som dessutom kryddas på fin med ligans bästa powerplay.

Toronto hade för några omgångar sedan stora problem med defensiven och laget åkte ute på isen som yra höns. Nått bra måste Randy Carlyle gjort då Leafs sätt bättre organiserade ut de senaste matcherna och det har även givit resultat. Laget har nu två raka vinster mot bra motstånd och kommer till nattens match med bra självförtroende. Något man verkligen kommer behöva för att ha något chans i nattens match.

Historia

Dessa lag är vana vid att möta varandra och det brukar bli bra fart i matcherna. Laget har redan spelat två möten i år varav det första mötet blev lika fartfyllt som väntat medan det andra en målsnål tillställning där Pittsburgh tillslut vann med 2-1.

Skador

Pittsburgh: P.Dupuis, D.Pouliot
Toronto: C.Ashton, D.Booth, B.Kozun, R.Polak

Tror det blir full fart från båda lagen i natt och speciellt Penguins bör trycka på ordentligt. Bolagen är smarta och sätter linan på Penguins på Ö/U 3.5 samt låga odds på Pens ML. Har svårt att se att båda lagen inte ska fixa minst 2 mål var och därför kommer jag istället välja överspelet i matchen till ett bra odds. Ska vi säga 4-2 Penguins?

Nattens spel blir alltså:

Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs Ö 5.5 mål @ 1.925 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 26 November, 2014, 17:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
LazyLoop - 2014-11-26 19:40:15

ryggar men maan blir lite misstänksam när oddset är så bra och linan ligger på ö 5.5 istället för 6 melln dessa lag. vet bolagen något vi inte vet?