Speltips

Speltips Linköping HC - Leksands IF

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-11-26 19:00 Spela här

Speltips Linköping HC - Leksands IF
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 3.00 Speltips: Leksand ML
2014-11-26 19:00 Linköping HC - Leksands IF Leksand ML 3.00 J.Dizzle

Jämnare match än oddsen visar, tror jag det blir i Linköping ikväll när Leksand gästar.

Leksand som såg ut att vara klara för kvalserien efter de inledande 7 omgångarna när man stod på 0 segrar. Har ryckt upp sig något vansinnigt och är och fajtas på allvar igen. Har tagit poäng i 4 raka matcher, varav 3 segrar. Även fast man gjorde en lite sämre match senast mot HV, som var en svängig tillställning, så är ändå formen god. Hade tillbaka viktige Kähkönen senast som är nyttig i alla zoner.

Att Linköping ska vara såna stora favoriter ikväll förstår jag inte. Tror bolagen tittar för mycket på hur tabellen ser ut för närvarande. För det är ju inte så att hemmalaget sitter inne på någon superform. Har mött två formsvaga lag i Luleå och Modo. Där man har gjort det okej, men inte mer. Var för ineffektiva mot Modo, och väntade för länge när man fick sina lägen. Vann väl rättvist mot Luleå, men Luleå är inte som bäst just nu.

Visst, Linköping är ett erkänt bra hemmalag. Men man visar inte mycket för stunden för att vara just det. Leksand har fått ordning på grejerna just nu och man är inte det där strykgänget som man förväntades bli.

Tredje gången lagen möts och man har segrat varsin gång. Linköping vann hemma med 5-1. Men då kom Leksand dit med 6 raka förluster i bagaget och ett självförtroende i botten, det har man inte nu. Senast man möttes var i början på November då man Leksand vann hemma med 3-2.

1.40-3.00 sitter ML-oddsen. Tycker jag är helt fel. Hemmalaget är alldeles för stora favoriter. 1.60-2.40 borde ha varit mer rimligt.


Spel: Leksand ML @3.00

1,5/5 units

J.Dizzle - 26 November, 2014, 18:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!