Efter en lyckad gårdag tänkte jag köra vidare med att printa ner lite tankar om kvällens tillställningar. Kvällens säkraste dubbel heter ÖVER 2.5 MÅL i ARSENAL-DORTMUND och BASEL-REAL MADRID. Det finns inget som tyder på att dessa matcher kommer gå i den defensiva andan och jag tycker även för dem lite modigare att över 3.0 mål är mycket spelvärt. Ronaldo är sådär lagom uppretad efter Messis show igår så får han in ett tidigt mål kan det flyta på. Jag tror även att Malmö står emot i ca 30 minuter, men efter 90 minuter har Juventus gjort 2-3 mål. Tämligen säker på det efter helgens fina match i ryggen!

Har även lite andra spel ute men då andra har rekat om några av dem här lägger jag inte ner någon tid på att skriva om dem ikväll. Även om min motivering skiljer sig en del åt. Känns som vissa av dem som rekar ibland chansar lite i sina uttalanden, menmen.

Jag hade kunnat tänka mig att lasta 75% av tillgänglig spelkassa på denna dubbel. Att söka högre odds genom att lägga till fler matcher vet man allt som oftast i efterhand att man ångrar.

Cheers!

/Mobergo

EDITERAD 2014-11-26 19.02:04

EDITERAD 2014-11-26 19.03:14

This is the stats tab
This is the post tip