Speltips

Speltips Astra - Dinamo Zagreb

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-27 21:00 Spela här

Speltips Astra - Dinamo Zagreb
Land: Rumänien Liga: Europa League
Odds: 2.00 Speltips: D.Zagreb Över 1.5
2014-11-27 21:00 Astra - Dinamo Zagreb D.Zagreb Över 1.5 2.00 master

Över 4.5 hörnor av Basel satt fint till slut, dom hann med sex hörnor innan domaren blåste av matchen. Det tackar vi för och rättar vinst. Nu dags för Europa League efter två dagar med Champions League, och visst finns det alltid intressanta spel att hämta där, speciellt nu när mycket står på spel för många av lagen.
-

Jag har funnit mig ett intressant spel mellan Astra och Dinamo Zagreb. Dinamo Zagreb är först och främst ett klart bättre lag. Som ofta varit i finrummet ute i Europa, medan Astra inte känt på det allt för många gånger.

Nu står det till så här, med två återstående matcher.
Astra står på endast en poäng, vilket innebär att man INTE har någon chans att avancera från gruppen. Å andra sidan hittar vi Zagreb med tre poäng, och dom tog just i hemmamötet mot Astra, där slutresultatet skrevs till hela 5-1. Alltså, Astra totalt chanslösa. I övriga matcher har Dinamo Zagreb kammat noll, inte helt välförtjänt dock, även fast man varit ganska chanslösa i dubbelmöten med Salzburg. 4-2 borta och 1-5 hemma. Skapade trots allt en hel del, men har läckt rejält defensivt sett. Borta mot Celtic blev det en knapp förlust med 1-0. Värt att tillägga är att Dinamo Zagreb var det klart bättre laget i den matchen, och borde åtminstone tagit en poäng, tre poäng hade också varit något rättvist då man brände en hel del fina lägen och förde matchen från början till slut.

Nu ställs kroaterna mot Astra. I en oerhört viktig match för deras del. Finns fortsatt teoretiska chanser för Zagreb att ta sig vidare. Klarar man vinst här, samtidigt som Celtic förlorar mot urstarka Salzburg, har man allt i egna händer inför sista matchen i gruppspelet som är just hemma mot Celtic, där man då ska ha väldigt goda chanser till seger.

Men det gäller först att vinna borta i Rumänien, vilket kan låta ganska svårt. Det är det, oftast. Men denna gång, ska det bli nog lättare att åstadkomma än vad det brukar ske i Rumänien. Astra har ingenting att spela för(förutom äran), man kommer säkerligen att spela mer avslappnat, vilket troligtvis kommer göra laget mer våghalsigt med att fylla på framåt. Men defensiven är sårbar, vilket Zagreb i sådana fall säkerligen kommer att utnyttja på bästa sätt. Astra har släppt in mål i alla sina matcher, varav det har blivit minst två insläppa i tre av fyra matcher.

Dinamo Zagreb vann hemmamötet med 5-1, när båda hade något att spela för. Nu är det bara en oerhört viktig match för kroaterna, medan Astra nog tänker mer på ligaspelet där dom måste vinna framöver för att haka på i toppen.

Kroaterna är här för att vinna och med i princip starkast möjliga startelva bör detta gå hem till slut. Men. Jag tror trots allt att överspelet på bortalaget är en aning säkrare, då Zagreb trots allt har visat sig mindre bra på bortaplan och ganska sårbara defensivt sett.

Vi får alltså två gånger degen på att kroaterna lyckas göra minst två mål och det tas alla dagar i veckan!

Huvuddrag: Dinamo Zagreb Över 1.5 mål @ 2.00

Rygga som vanligt på egen risk och lycka till vid eventuell rygg!

Mvh Master.

master - 26 November, 2014, 23:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jardel9 - 2014-11-27 13:51:19

Rak 2

master - 2014-11-27 00:00:18

Dom har inte kommit med någon trupp av det jag har sett, men inga nya skador har rapporterats och man går här för seger vilket innebär starkast möjliga lag på plan.

Helsinki - 2014-11-26 23:41:29

Vet du vilka som är med i Dinamo Z?