STARTELVOR:
Everton team (to face Wolfsburg): Howard, Hibbert, Garbutt, Jagielka, Distin, Besic, McCarthy, McGeady, Mirallas, Eto’o, Lukaku.

VfL Wolfsburg: Benaglio - Vieirinha, Naldo, Knoche, Schäfer - Malanda, Gustavo - De Bruyne, Hunt, Perisic - Bendtner

Malmö gjorde sitt igår i första halvlek mot Juventus, som förutspått, när man spelade 0-0 i halvtid. Synd dock att laget inte orkade längre, då man redan i de första minuterna efter halvtid såg helt slutkörda ut. En snabb motivering till kvällens speltips, som jag tror på:

En tidig gruppfinal i grupp H när Martinez Everton reser till Wolfsburg och Volkswagen Arena. Ett odds som sjunker är underspelet i detta möte. Väljer därav att hugga priset till 2x pengarna hos bet365 . U2.75 (U2.5, U3) mål är linan. Om matchen mellan Lille och Krasnodar slutar oavgjort så är Everton klara för avancemang till nästa runda. Annars behövs det bara en poäng i kvällens match mot Wolfsburg.

Tabell efter fyra spelade omgångar:
1. Everton 4 2 2 0 +6 8p
2. Wolfsburg 4 2 1 1 +3 7p
3. Lille 4 0 3 1 -3 3p
4. Krasnodar 4 0 2 2 -6 2p

Dieter Hecking söker revansch med sitt Wolfsburg efter första mötet lagen emellan, den matchen slutade 4-1 till The Toffees på Goodison Park. Ett resultat som inte reflekteras sett till fördelningen mellan lagens chanser.

En fartfylld match där det avlossades inte mindre än 39 skott, förvånande nog stod bortalaget för 27 av dessa. Matchens bästa spelare var helt kart Tim Howard i mål för Everton, han gjorde en riktigt bra insats mellan stolparna.

Sedan matchen på Goodison Park har Wolfsburg formkurva pekat stadigt uppåt. 10 vinster på 13 matcher och 34 mål. Inte illa pinkat, med Nicklas Bendtner längst fram i rampljuset. Med en vinst mot Everton i kvällens match har man säkrat avancemang. Everton då, jo, det räcker med poäng för att ta en plats i nästa omgång.

Med det sagt så tror jag inte att lagen kommer ta några risker i kvällens match, Martinez är nöjd med ett oavgjort resultat i kvällens match och kommer spela utifrån det. Även fast han har gått ut och sagt att man kommer göra allt för att vinna. Wolfsburg är i ett riktigt bra stim och kommer pressa gästerna på Volkswagen Arena. Everton tror jag kan stå emot väl, och skapa få chanser. Dock så har Everton många spelare på skadelistan.

Kone står inför ett sent fit-test. Naismith skadade ljumsken i lördagens ligavinst mot West Ham och reser därför inte med resten av laget till Tyskland.
Annars missar också Pienaar, Gibson, Baiens, Barry, Stones och Oviedo matchen.

Everton har också en viktig seriematch mot Tottenham i helgen att ta hänsyn till.
En möjlig startelva:
Howard: Coleman, Distin, Jagielka, Hibbert: McCarthy, Besic: Atsu, Eto´o, Barkley: Lukaku.

Everton är ännu obesegrade i grupp H och jag tror att de kan ge Wolfsburg borta en match. Martinez har ett bra försvar som fungerar väl, vilket man också visat. I de fem senaste matcherna har man endast släppt in tre mål. Howard är jätte i mål!

Wolfsburg har tre viktiga spelare som ännu är frågetecken inför kvällens match. Mittfältarna Josuha Guilavogui och Vieirinha. Annars är också Paul Seguin osäker.

Tror på en tajt match där lagen inväntar och iakttar varandra. Gillar priset på linan U2.75 till dubbla gånger pengarna hos bet365 . Spelar med 1/5 units.

www.spreadsheet.se/akberg

Twitter@HolmbergAke

EDITERAD 2014-11-27 18.07:10

This is the stats tab
This is the post tip