Speltips

Speltips Melbourne Victory - Adelaide United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-28 09:30 Spela här

Speltips Melbourne Victory - Adelaide United
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.25 Speltips: Melbourne Victory
2014-11-28 09:30 Melbourne Victory - Adelaide United Melbourne Victory 2.25 master

OBS: Matchstart 09:40.

Då var vi tillbaka i Aussie igen och kommer till denna omgång med gott självförtroende efter den gångna omgången där det blev massa plus.

Vi inleder denna omgång med ett riktigt toppmöte mellan Melbourne Victory och Adelaide.

Två obesegrade lag hittills drabbar samman i en förmodligen underhållande match! Melbourne Victory har fyra vinster samt tre oavgjorda, medan Adelaide har fem vinster och två oavgjorda, alltså befinner sig Adelaide två poäng före och ovanför Melbourne Victory.

Melbourne Victory kommer till detta möte med en 1-0-seger i ryggen. Det på hemmaplan mot Brisbane. Man var stundtals det klart bättre laget och kunde och borde vunnit med större siffror, det blev dock endast 1-0. Laget har haft en hel del skadebekymmer under säsongen, men har trots allt, klarat sig utmärkt. Nu har man i princip skadefri trupp, där enbart backen Delpierre ännu inte återhämtat sig. Backarna Ansell och Geria är tillbaka efter lite längre skador, och någon lär nog få speltid här.

Victory har som jag tidigare nämnt, en sylvass offensiv. Med Finkler, Thompson, Barbarouses, Khalfallah och Berisha. En av dessa kommer dock förpassas till bänken. Tror att det står mellan Thompson och Khalfallah. Hursomhelst, det spelar ingen roll vem som startar egentligen. Alla är tillgängliga och 100 % spelklara, vilket är det mest viktiga för laget.

Defensivt sett har man haft skadebekymmer, men ändå klarat sig relativt bra. Nu saknar man endast Delpierre, så det kommer bara bli ännu bättre där om det inte uppkommer nya skador på ett bra tag.

Adelaide United har imponerat minst lika stort denna säsong och är som tidigare nämnt fortsatt obesegrade. Dock har det blivit massa uddamålssegrar. Jag själv har blivit imponerad av laget, men i vissa matcher har man faktiskt haft det ganska svårt, fastän man till slut har stått som vinnare.
Kommer till denna match med 0-2-seger i ryggen. Borta mot Central Coast. Relativt lätt motstånd. Då gick raka tvåan hem till finfina 2.15, precis som väntat. Men det var inte en så överlägsen seger som det kanske låter, då CCM hade några farliga anfall som lika gärna kunde ha blivit något mål. Adelaide kändes trötta och bortsett från två mål på kort tid(två minuter), imponerade man inte särskilt mycket.

Laget saknade både Djite och Carrusca som är offensiva hot, vilket syntes klart. Nu är dessa med i truppen, men det återstår fortfarande om dom hinner bli spelklara till denna match. Sena tester får avgöra. Det mesta lutar åt att båda förpassas till bänken, även om det finns chanser att någon av dem startar. Lär bli inhopp som minst.

Vad är då spelvärt här?
Svår match. Men fördel av hemmaplan väger tungt. Melbourne Victory har ett bättre lag och har hittills vunnit samtliga matcher på hemmaplan. Adelaide har vunnit alla matcher på bortaplan, men har mött City och Brisbane som underpresterat rejält(turliga uddamålssegrar), och senast urusla CCM där man vann utan att imponera.

Dessa lag möttes för några omgångar sedan och då hade Adelaide hemmaplan. Slutresultat 1-1 efter en match där båda lagen underpresterade. Och om nu Victory klarade oavgjort på bortaplan, tror jag helt klart att dom har väldigt goda chanser till att ta samtliga poäng här.

Historiskt sett brukar Melbourne Victory ha det ganska lätt för Adelaide på hemmaplan.
13 segrar, tre oavgjorda och tre förluster. Victory har tre raka hemmasegrar mot Adelaide, och har inte förlorat senaste fem hemmamatcher mot Adelaide.

Raka ettan liras till finfina 2.25! Över 1.5 på Victory fungerar också, det till två gånger degen. Dock tror jag att det finns en liten risk för ännu en 1-0-seger för Victory här och spelar då istället raka ettan till betydligt högre odds.

Huvudspel: Melbourne Victory @ 2.25 8/10

Övriga spel:
Målskytt - Kosta Barbarouses(Melbourne Victory) @ 3.50 1/10
Melbourne Victory -1.5 @ 4.10 1/10

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

Twitter @EdinMadrid
Spread: http://www.spreadsheet.se/aussiemaster

Mvh Master.

master - 27 November, 2014, 17:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jules13 - 2014-11-28 08:35:50

Rygg!

ivanmatic - 2014-11-28 07:35:41

Rygg rak 1