Speltips

Speltips Freiburg - Stuttgart

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-28 20:30 Spela här

Speltips Freiburg - Stuttgart
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 2.05 Speltips: Över 2.5 mål och ja
2014-11-28 20:30 Freiburg - Stuttgart Över 2.5 mål och ja 2.05 master

Jag tror mig ha hittat fredagens bästa spel ute i Europa.

Det handlar om matchen mellan Freiburg och Stuttgart.
Det är två lag som underpresterat sett till förväntningarna. Stuttgart ligger sist med ynka nio poäng, medan Freiburg ligger två platser ovanför strecket med endast 12 inspelade poäng.

Det är alltså en viktig match för båda lagen. Och visst, finns det en viss, liten chans att det blir målsnålt med tanke på hur viktig matchen är för båda lagen. Men. Det är inte mycket som talar för ett målsnålt möte.

Freiburg har fått igång både formen och målskyttet. Kommer till denna drabbning med tre raka utan förlust, samtidigt som man har lyckats mäkta med två mål vardera i sina senaste två matcher. Guede och Mehmedi på topp är inte så illa trots allt. Tycker helt klart att det är ett fint anfallspar.

Stuttgart är helt under isen då man ligger sist i tabellen, och självklart krävs det en förändring och förbättring. Det var ledningen medvetna om och tidigare i veckan sparkades tränaren Veh. Ersättaren är Stevens, som tränade laget förra säsongen. Återstår att se om han får ordning på detta lag. Brukar allt som oftast leda till en början till något positivt när en ny tränare tar över ett lag, men här har Stevens en svår uppgift framför sig då Freiburg borta är ingen lätt match.

Freiburg har defensiva avbräck, det mest märkbara är nog ytterbacken Reither som missade matchen senast(ledde till två mål i baken). Matchen dessförinnan höll laget nollan hemma mot Schalke med Reither tillgänglig. Nu saknas han återigen och ersättaren Sorg är helt klart en säkerhetsrisk. Offensivt sett har man samtliga viktiga kuggar tillgängliga.

Stuttgarts defensiv är nog den värsta i ligan. Statistiken säger det också. Hela 26 insläppta på bara 12 matcher är rent ut sagt katastrofalt. Och det är oftast på bortaplan det brukar bli ''Hawaii-fotboll''. Till denna match saknas backen Schwaab som är avstängd efter det röda kortet senast mot Augsburg. Ett märkbart avbräck i ett redan ihåligt försvar. Saknas gör även den defensiva mittfältaren Romeu, efter fem gula kort i ligaspelet. Även det ett stort avbräck för Stuttgart. Man tappar ännu mer stabilitet då Romeu håller någorlunda balansen mellan försvar och mittfält. Nu finns det knappt någon duglig ersättare. Så, jag ser det som ett ytterligare defensivt avbräck.

Visst, Stevens kommer försöka få ordning på detta lag, och kommer kanske inte våga ha ett offensivt Stuttgart i denna match, men blir det ett tidigt mål, så måste man framåt i banan. Och då blir det garanterat målrikt. Stevens får tampas med defensiva avbräck vilket inte kommer göra det så enkelt att försvara sig tillräckligt bra, dock kan det nog gå vägen i offensiv väg då man har flera intressanta spelare och man kan givetvis skaka om ett Freiburg med sin bästa back borta från spel.

Här blir det mål, dock ser jag ingen 3-0-seger för något lag, då skillnaden är inte så pass stor, därav tycker jag att det finns mest spelvärde i Över 2.5 mål & BLGM till finfina 2.05.

Spel: Över 2.5 mål & BLGM @ 2.05 - bet365

Övrigt intressant spel:
Freiburg+Över 2.5 mål @ 3.25

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

Mvh Master.

master - 27 November, 2014, 18:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!