Speltips

Speltips Gimnasia L.P-Quilmes

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-28 22:00 Spela här

Speltips Gimnasia L.P-Quilmes
Land: Argentina Liga: Primera Division
Odds: 1.75 Speltips: 1
2014-11-28 22:00 Gimnasia L.P-Quilmes 1 1.75 RalleArvid

Fredag igen och ni vet vad som gäller, ambitionen att göra kaos med bolagen inför helgen är stående, i synnerhet nu när det nyss varit löning. Blickarna mot Argentina där det allt som oftast är just kaos, både på läktarna och planen, det vet vi alla som varit där och kikat fotboll.

Gimnasia har inte riktigt fått någon frekvent rullning på trepoängarna hittills den här säsongen men man är starka hemma ändå och man har bara förlorat tre matcher trots att man haft ett fullkomligt bisarrt tufft schema med motstånd bestående av det ena topplaget efter det andra.

Nu äntligen en riktigt beskedlig uppgift för Gimnasia då det bottenlöst usla bortalaget Quilmes är på besök. Quilmes har spelat nio bortamatcher den här sässen och presenterar noll segrar, tre oavgjorda och sex förluster. Sammanlagt har nu Quilmes tio bortamatcher i rad utan seger och där vi dessutom oftare än inte hittar klara förluster med fler än ett mål där det varit väldigt tydligt kring hur poängfördelningen ska ske.

Tittar vi på hur det har gått då Quilmes kommit på besök för att spela mot Gimnasia hittar vi följande resultat de fem senaste mötena:

3-2
1-1
1-0
3-2
4-0

fyra hemmasegrar av fem möjliga alltså och inte en enda viktoria för gästerna.

Gimnasia är lite på gång nu och bortser man mot senaste förlusten mot serieledarna Lanus på bortaplan (en uppgift som visat sig vara övermäktig för alla lag så här långt) hittar vi en oerhört imponerande bortaseger mot Independiente samt oavgjort mot Banfield de senaste veckorna.

Hemmalaget kommer få det att lossna snart och jag kan inte tänka mig en bättre passande uppgift att börja plocka hem lite trepoängare än framför sin hemmapublik en fredagskväll när alla blickar är riktade på matchen där man möter tabelljumbon med tre raka förluster och tillika seriens absolut sämsta bortalag. Quilmes är visserligen en klart drickbar argentinsk öl men man är inte ett tillräckligt bra fotbollslag för att ha någon chans mot Gimnasia på bortaplan.

Det här enligt mig fredagens bästa spel och jag blir väldigt tacksam att bli bjuden fina 1.75x för det hos bet365 .

Lycka till amigos!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 27 November, 2014, 21:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Vattenglaset - 2014-11-28 12:13:41

Fel av mig. Linan ligger på samma.

Vattenglaset - 2014-11-28 12:09:03

Linan ligger uppe på 1.85 och -0.5 ligger på 1.875 på 365