Speltips

Speltips West Brom - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-29 13:45 Spela här

Speltips West Brom - Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.25 Speltips: BLGM / ö2,5
2014-11-29 13:45 West Brom - Arsenal BLGM / ö2,5 2.25 Polsater

Jag GER MIG INTE när det gäller det här spelet och Arsenal FC: Över 2,5 mål & båda lagen gör mål. Finns under fliken mål - totalt antal mål/båda lagen gör mål.

Arsenal höll en sällsynt nolla mot ett Dortmund som var oförklarligt loja. Trots att tyskarna uppenbarligen verkade bry sig föga om matchen (så här i efterhand är det ju förståeligt med tanke på det prekära läget) så skapade de 2-3 hundraprocentiga chanser och en hel del farliga situationer. Så även om Arsenal lyckades hålla nollan är jag INTe övertygad om försvarsspelet hos mitt lag. Jag har gått igenom det så många gånger så jag orkar inte skriva ner allt igen. Men Arsenal kan verkligen släppa in mål på alla sätt. Till den här matchen kommer vi med följande skador:
Özil, Wilshere, Walcott, Arteta, Sanogo, Debuchy, Ospina. Frågetecken Welbeck och Szczesny. Koscielny var tillbaka i truppen, men är matchotränad, så frågan är om han kastas in i spel och iså fall vilken form han är i.

Summan av detta är:
a) vi kan behöva spela med en totalt oprövad tredjekeeper
b) vi kommer inte kunna spela med två defensiva mittfältare (Arteta skadad) då Flamini är den ende friske dm som finns i laget.
c) vi kan fortfarande behöva spela med den fiaskobacklinje vi spelat med under Koscielnys skadefrånvaro.
d) Wenger kan inte få för sig att spela Yaya Sanogo på topp. Nu gjorde visserligen han mål i veckan, men blixten slår inte när två gånger på en vecka, den mannen gör inte mål på ett tag. En matchotränad Giroud fick hoppa in förra helgen och gjorde trots allt mål. Högaktuell om inte Welbeck kan spela.

Offensivt vet vi att vi har Alexis Sanchez. Han verkar skapa mål i varje match han spelar nuförtiden. Sen har vi Oxlade-Chamberlain som får mycket beröm, men som jag tycker har alldeles för dålig end product, Ramsey och Cazorla som varit formsvaga hela året. Inget som hade skrämt mig som motståndarlag, men ändå en offensiv som borde ha åtminstone ett mål i sig.

West Brom då? Yacob avstängd. Jojje Olsson skadad. 17 insläppta i ligan. Släppte till extremt mycket lägen mot Chelsea när det var 11 mot 11. Har hållna nollor mot Tottenham, Burnley och Leicester. Visst är det starkt att hålla ett clean sheet på White Hart Lane, men inte överdrivet imponerande med tanke på hur trötta Spurs varit hemma stundtals. Så Arsenal borde ha stora möjligheter att måla här.

Framåt finns Berahino, Anichebe, Séssegnon och ett par andra habila Premier League-spelare. Inget extra, men ett habilt bygge som trots allt har hemmaplan. Med tanke på hur illa det sett ut i Arsenals försvar bör det räcka till ett mål även för dem.

Dessutom, Arsenals ligastart gör att bara segrar räknas. Några jävla enpoängare har man inte råd med. Klättringen mot fjärdeplatsen måste börja snart. Så vid 1-1 är det all in som gäller.

Statistik:
West Brom har blgm ja & ö2,5 i 4/12 i ligan.
Arsenal har blgm ja & ö2,5 i 6/12 i ligan.


För mig som följer Arsenal tänker jag spela det här spelet varje gång jag får över 2.10 i odds. Försvarsspelet är helt enkelt inte tillräckligt bra & mål trillar in hursomhelst närsomhelst. Fram till dess att Arsenal har spelat in en stabil fyrbackslinje tänker jag spela det här spelet. För den minnesgode har såklart förra året färskt i tankarna, då Arsenal faktiskt höll nollan väldigt ofta. Det kommer säkert komma en period då Arsenal är stabila och radar upp klara segrar mot den här typen av lag. Men tills dess spelar jag det här.

Inte överdrivet imponerad av West Broms försvarsspel heller så förutsättningarna känns goda för det här spelet. Enbart BLGM ligger runt 1.80. Arsenal måste i princip gå för segern så när du får 2.25 med tillägget ö2,5 mål...då hugger vi.

@nokkan21

Polsater - 27 November, 2014, 22:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Love$ - 2014-11-28 23:08:22

Totalt oprövad tredjekeeper???
Helt FEL!!
Redan lirat mån match i ligan och spelade senast i Champions league och höll nollan..
Tror knappast han kommer vara orsaken till nått baklängesmål!
Han har skött sig utmärkt.. Tror nog mer att han är taggad och vill visa efter Dortmund matchen..

Haze - 2014-11-28 11:53:42

Känns inte ö 2,5 & Arsenal bättre? Känslan säger att ett 0-3,1-2 ligger närmare än t.ex 2-1.