Speltips: Kansas City Chiefs - Denver Broncos

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2014-12-01 02:30
Land: Land
Liga: NFL
Odds: 1,96
Tips: Broncos -1
Är 2/4 på mina NFL-rekar här. Förra veckan gjorde Colts en katastrofal första halvlek med bara 2 field goals, trots ett par besök i end zone där man tyvärr inte var tillräckligt skarpa. Bland annat fumblade man på första försöket med ett par yards kvar bara.
Trots den katastrofala första halvleken gällande överspelet så levde spelet i princip hela matchen in tack vare en bra start på andra halvleken, men tyvärr räckte inte uppryckningen.

Patriots över 27,5 satt dock, vilket var skönt!

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Denna Thanksgiving-helg tycker jag att det finns flera intressanta matcher, och spel. Främst har jag fastnat för Denver Broncos borta mot Kansas City Chiefs som har ett, sett till tabellen, toppmöte i AFC West.

1: Denver Broncos 8-3
2: Kansas City Chiefs 7-4
3: San Diego Chargers 7-4
4: Oakland Raiders 1-10

Som ni ser är det en jämn division, undantaget Oakland, och därmed en ypperligt viktig match för bägge lagen.

Förra veckan såg det länge jobbigt ut för Broncos, men i sista kvarten visade de, och framförallt Peyton Manning, sin klass då de gick in och gjorde 22 poäng och vände och vann mot Miami Dolphins.

Chiefs å sin sida gick på en rejäl mina då man förlorade mot bottenlaget Oakland Raiders, som alltså tog sin första seger för säsongen! Det var verkligen inte vad Chiefs behövde i jakten på slutspelet...

Nu ställs man dessutom mot ett klart bättre lag i Broncos, som även om de inte övertygat enormt ändå visade upp lite av sitt gamla spel senast sista kvarten mot Dolphins. Jag hoppar och tror att man kan bygga vidare på det nu och ta en viktig seger.

Ska vi dra lite statistik om lagen:

City Chiefs rankas som 13:e bästa lag i offensiven som i mångt och mycket bygger på springspelet där man rankas 4:a tack vare stjärnan Jamaal Charles. I passningsspelet är man inte alls lika framstående, rankas som ligans näst sämta lag när det kommer till intjänade yards via passningar.

Broncos å sin sida rankas som ligans 5:e bästa offensiva lag, där det snarast råder ett motsatsförhållande gentemot Chiefs offense. Här är det passningsspelet som funkar bra, där man med Peyton Manning som QB ligger 2:a i intjänade yards i passningsspelet, medan springspelet bara är rankat som nummer 20.

Problemet med att inte ha ett fungerande springspel är att QB:n får mindre tid på sig, då motståndarna kan fokusera mer på att förstöra passningspelen då de inte behöver oroa sig så mycket för sprinspelen. Broncos ser ut att fortsatt sakna Hillman och Ball (kolla dock det på söndag hur det ser ut), men senast mot Dolphins hade CJ Anderson en riktigt bra kväll, och kan han fortsätta på den vägen så kommer det underlätta för Peyton. Och får Peyton lite lite för mycket tid på sig... Då förstör han vilket motstånd som helst.

När det kommer till Broncos försvar så är ju frågan, kan de stoppa Jamaal Charles? Och faktiskt så känns det inte omöjligt. Man har ligans 4:e bästa försvar mot springspel, och i och med att Chiefs passningsspel inte tenderar att vara ett särskilt stort hot kan man lägga extra fokus på att stoppa just Charles.

Lagen möttes även tidigt på säsongen, vecka 2. Då vann Broncos med 24-17.

Visst, Broncos har stått för en del mindre bra insatser på slutet, men också visat upp den glimtar av den kvalité dom har. Jag tycker att mycket talar för Broncos här, och att få 1,87 på på raka vinsten, eller 1,96 för -1 tycker jag är för bra för att inte testa.

Mitt spel blir Broncos -1 @1,96 hos Unibet.

Rygga på egen risk, och lycka till!

EDITERAD 2014-11-28 17.04:09
  Kansas City Chiefs - Denver Broncos
Spela på Speltips Kansas City Chiefs - Denver Broncos
Bjorken128 - 28 November 2014 - 17:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Bjorken128 - 2014-11-28 19:26

10ofclubs

Bra input! Jag måste ha fått blackout, då jag var helt säker på att jag tagit upp Chiefs försvar i ett eget stycke, men uppenbarligen har jag bara tänkt på det och fortsatt skriva vidare :P

10ofclubs - 2014-11-28 19:19

Kommer mest troligt rygga denna.
Dock så tycker jag att man måste nämna KCC:s försvar i en sån här rek. Då jag tycker att de är D som definierar KCC. 1:a på passförsvar, 3:e minst insläppta poäng. Dock dåliga på run.
Men tycker också att Broncos bara de kommer upp någorlunda nära sin högstanivå bör ta detta. Tror även att de har typ 5 raka inbördes.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Columbus - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2 money line
2.20
02:30  Raiders - Chiefs
Amfotboll - NFL - 2 hcp -2,5
1.78
04:30  Lakers - Clippers
Basket - NBA - 2 hcp -5.0
1.90
14:00  Seppi - Dzumhur
Tennis - ATP Moskva - Seppi
2.20
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
20:00  Verdasco - Anderson
Tennis - ATP Stockholm - Verdasco
3.20
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming