Speltips

Speltips Brisbane Roar - Perth Glory

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-29 07:00 Spela här

Speltips Brisbane Roar - Perth Glory
Land: Australien Liga: Liga
Odds: 2.00 Speltips: Perth Glory +2.0 hörnor
2014-11-29 07:00 Brisbane Roar - Perth Glory Perth Glory +2.0 hörnor 2.00 master

Melbourne Victory vann med 3-2 över Adelaide i öppningsmatchen denna omgång, verkligen underhållande tillställning med fem mål redan efter första halvlek. Raka ettan satt därmed och vi rättade den till finfina 2.25. Nya tag när det vankas två matcher under lördagsmorgonen...

Brisbane Roar tar emot Perth Glory. Ett lag i kris(?) mot ett lag i toppform. Brisbane har verkligen underpresterat och påbörjar nu en omstart med en ny tränare vid rodret. Återstår att se hur det kommer att gå. Dock är första uppgift inte alls lätt. Glory toppar ligan och kommer att stå för en svår motståndare här.

Brisbane måste verkligen ta en seger, men frågan är om man kommer att våga gå framåt allt för mycket. Det tror jag inte. Man vill nog helst säkerställa minst en poäng...
Men Glory å andra sidan känner till Brisbanes brister och lär pressa hemmalaget högt för att på sätt skaka om försvaret och vaska fram något på det sättet.

Brisbane saknar backen Stefanutto vilket är ett tungt avbräck. Laget är sårbart defensivt, och nu utan honom lär det nog bli ännu svårare.

Perth Glory har inget tungt avbräck direkt, och får istället tillbaka Maclaren och Sidnei, vilket är något otroligt bra för laget. Offensiva spelare som kommer att förstärka offensiven vid eventuell speltid.

Men här tycker jag att det är svårt att sia om resultatet. Jag tror på en jämn match som mycket möjligt kan sluta oavgjort. Tycker annars värdet ligger på Glory när oddsen är som dem är. Det med tanke på att Glory har inlett säsongen betydligt bättre och därav ska oddsen vara mer jämna. Men man vet ändå aldrig med detta Brisbane. Speciellt inte med en ny tränare. Det går inte att gå emot...

Istället hittar man ett annat, oerhört intressant och bra spel. Jag har tänkt mycket på Glory-hörnor inför denna drabbning. Men ser att ''Först till..'' är inte utsatta på bet365 och flera andra sidor. Då får man ta det på liven istället. Finns dock ett spel på Perth Glory +2.0 hörnor till fantastiska 2.00! Här blev jag väldigt överraskad och förvånad. Det finns inte att oddsen är satta så här.

Perth Glory är ett lag som skapar väldigt många hörnor, vare sig dom ligger under eller leder en match. Glory har vunnit hörnorna i 7 av 9 matcher. Knapp förlust mot Wellington med 7-5 efter en tidig ledning och 11-5 i hörnor mot Adelaide, som även dom är ett starkt hörnlag, speciellt på hemmaplan.

Brisbane har klarat denna linan i ENDAST EN match denna säsong. Och det i matchen mot ett uddlöst Newcastle Jets. Annars har man knappt varit i närheten utav att vinna hörnorna. Det är ett lag som mest förlitar sig på bollinnehav, samtidigt som dom har yttrar som helst viker in i banan, därav den urusla hörnstatistiken.

Detta spel är SJÄLVKLART, ett överodds, inget snack om den saken. Trodde att det skulle vara ombytta roller gällande detta hörnspel, men istället får vi alltså +2.0 på Glory vilket är något helt otroligt.

Spel: Perth Glory +2.0 hörnor 9/10

Övriga spel:
Slutresultat 1-1 @ 6.50 1/10
Målskytt: Dino Djulbic @ 15.00 1/10

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

Mvh Master.

master - 28 November, 2014, 19:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jules13 - 2014-11-28 23:54:16

master

rätta mig om jag har fel Brisbane har 3 poäng och Perth har 18. alltså det är botten mot toppen varför spelar du kryss på den matchen? har Perth skador eller ?

dirtyjb - 2014-11-28 21:58:35

testar rak tvåa till oddset 3.40