Speltips

Speltips Defensa Y Justicia - Velez

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-29 00:30 Spela här

Speltips Defensa Y Justicia - Velez
Land: Argentina Liga: Primera Division
Odds: 2.50 Speltips: Defensa Över 1.5 mål
2014-11-29 00:30 Defensa Y Justicia - Velez Defensa Över 1.5 mål 2.50 master

Ett intressant spel natten till lördag. Det är ju tid att casha in till helgen!

Argentinska högstaligan mellan Defensa och Velez. Ett lag i toppform mot ett lag i nedåtgående form.

Velez befinner sig i en liten kris med fyra raka matcher utan vinst. Senast blev det en katastrof då man förlorade med hela 1-4 hemma mot ett mediokert Godoy Cruz!!! Innan dess har man heller inte presterat, och nu är det faktiskt ett tag sedan man fick fina resultat med sig. Och laget är ett riktigt svagt bortalag. Efter den grymma inledningen med två raka bortasegrar har man radat upp sex raka bortaförluster, bl.a mot bottenlag som Quilmes. Senast på bortaplan fick man 0-0 mot mediokra Rosario, där man dessutom var illa ute och kunde lika gärna ha åkt hem utan poäng.

Defensa å andra sidan har visat upp en fin fotboll på sistone och kommer till denna match med tre raka utan förlust. På bortaplan är man likt många andra argentinska lag, relativt svaga, men på hemmaplan är det sällan man ger sig lätt. Nu har man två raka hemmasegrar mot bättre motstånd än nuvarande Velez. Annars är man alltid stabila på hemmaplan och det som är värt att notera är att laget har lyckas näta i samtliga hemmamatcher denna säsong. Mot såväl bättre lag som mindre bra.

Defensa har inga märkbara avbräck som man har fått på sistone, men å andra sidan tampas Velez med en hel del.
Backen Cubero missar matchen efter att ha utgått tidigt i Velez senaste match. Och just efter det bytet, blev det kollaps för Velez, vilket nog säger en hel del om hur viktig Cubero är för lagets defensiv. Annars saknar man fortsatt Cabral och Correa, som innan sina skador var givna i det här laget. Mittfältaren Desabato är ett stort frågetecken, och blir det så att han missar detta möte, så kommer det garanterat bli otroligt tufft för Velez.

Jag finner klart spelvärde på Defensa här. Raka ettan finns till 2.37 vilket är ganska bra, men jag väljer att spela Defensa Över 1.5 mål till finfina 2.50 som känns klart spelvärt med tanke på lagens form, fördelen av hemmaplan och Velez saknad av Cubero.

Spel: Defensa Y Justicia Över 1.5 mål @ 2.50

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

Mvh Master.

master - 28 November, 2014, 21:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!