Speltips

Speltips Rennes - Monaco

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-29 20:00 Spela här

Speltips Rennes - Monaco
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.90 Speltips: 1
2014-11-29 20:00 Rennes - Monaco 1 2.90 master

Rennes-Monaco, en jämn match är att vänta. Men här tror jag att spelvärdet ligger hos Rennes som finns till otroligt fina 2.90 på h e m m a p l a n.

Rennes har kanonform med sju raka utan förlust. Fyra raka hemmasegrar, bland annat mot topplagen Lille och Marseille. Så formen är alltså på topp. Inte några skavanker i laget, kan ställa upp med en stark elva.

Monaco har överpresterat i Champions League och har nu bra chans att ta sig vidare när det återstår en match. Tidigare i veckan blev det en skrällseger borta mot Leverkusen. 0-1. Totalt utspelade, men ett frustrerat Leverkusen blev straffade i mitten av andra halvlek då inhopparen Ocampos satte dit 0-1 vilket även blev slutresultatet.

Men i ligaspelet går det tyngre. Förvisso har man inte förlorat på ett bra tag, men många onödiga poängtapp placerar dem på en åttonde plats, precis under Rennes.
Tror att det mest berott på att man har matchats otroligt hårt, samtidigt som man varit drabbade av skador. Det håller inte till slut. Och nu är det en sån match. Direkt efter Champions League. Efter en tid då man matchats hårt. Tredje matchen på en vecka. Tufft. Det var endast tre dagar sedan man var i Tyskland och spelade en tuff match där laget blev slet hårt i 90 minuter som ledde till vinst, men det tog mycket energi. Oerhört mycket. Och inte ens har man laddat om till denna svåra bortamatch. Alltså, återigen en resa. Som är inget annat än tröttsam.

Rennes form, fördel av hemmaplan och ett slitet Monaco - gör att spelvärdet ligger på raka ettan till fantastiska 2.90! Det är sällan man får det oddset på Rennes när dom spelar på hemmaplan. Det är bara att tacka och ta emot!

Spel: Rennes @ 2.90

Stort lycka till vid eventuell rygg!

Mvh Master.

master - 29 November, 2014, 00:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Zlatkoo - 2014-11-30 01:20:25

Tack för tipset, master. Den gjorde min speldag!

Zlatkoo - 2014-11-30 01:20:25

Tack för tipset, master. Den gjorde min speldag!