Speltips

Speltips Newcastle Jets - CCM

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-30 07:00 Spela här

Speltips Newcastle Jets - CCM
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.20 Speltips: 1
2014-11-30 07:00 Newcastle Jets - CCM 1 2.20 master

Sista matchen för omgången. Två lag som har haft det tungt hittills och är definitivt bland dem sämre lagen i A-League. Nu är båda lagen i stort behov av tre poäng. Och då brukar det bli tillknäppt. Jag tror på det, men samtidigt att Newcastle Jets vinner till slut.

Newcastle har spelat nästan enbart bortamatcher och varit helt okej... två matcher på hemmaplan och det har varit mot bättre lag. 2-2 mot Victory där man tappade en 2-0-ledning. Riktigt stark insats. Men mot Brisbane var man totalt under isen som skrämmer mig lite, men jag tycker att det var taktiskt fel från tränaren från första minut. Brisbane tilläts dominera bollinnehavet vilket gjorde Brisbane bra, medan Jets inte kunde hålla ut så länge. Nu lär man ha mer boll förhoppningsvis, och då kommer det garanterat att gå bättre. Beskedligt motstånd här. Spelar Jets precis som mot starka Victory så blir det enkelt. Men det återstår givetvis att se.

Newcastle Jets får tillbaka viktige Neville i backlinjen vilket är en klar förstärkning, Han saknades mot Brisbane, verkligen. Offensiven intakt och man har duktiga spelare att välja emellan...

CCM saknar till denna match Montgomery vilket är ett tungt avbräck. Han har startat samtliga matcher hittills, men får inte vara med här på grund av det röda kortet senast. Annars skadefritt lag.

Newcastle Jets är inte så pjåkiga på hemmaplan, det är här dom ska ta sina poäng och spelet man visade upp mot Victory imponerade verkligen. Minst lika bra här så är CCM en lätt match. CCM är urusla på bortaplan och bortsett från turliga mål från ingenstans har dom inte hämtat något hittills och här ska dom inte ha goda chanser till skräll.

Spel: Newcastle Jets @ 2.20
7/10 units

Newcastle Jets 2-0 resultat @ 10.00 1/10
Newcastle Jets -1.5 @ 4.40 1/10
Målskytt: David Carney @ 10.00 (!) 1/10
Målskytt: Kew Jaliens @ 13.00 1/10

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

Mvh Master.

master - 29 November, 2014, 18:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!