Speltips

Speltips New Orleans@Washington

Sport: Basket Spelstopp: 2014-11-30 01:00 Spela här

Speltips New Orleans@Washington
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.86 Speltips: Washington -3,5
2014-11-30 01:00 New Orleans@Washington Washington -3,5 1.86 NBA

Dagens spel blir Washington Wizards -3,5 i hemmamatchen mot New Orleans Pelicans. Vi får 1.86 gånger pengarna på bet365 .

Bortalaget New Orleans öppnade säsongen överraskande bra. De hade 5-3 och 6-4 men har nu tappat något. Inför nattens match är lagets record 7-7. New Orleans lever mycket på att de är duktiga på att göra poäng ”in the paint”. Självklart är det mycket tack vare Anthony Davis som har öppnat säsongen helt otroligt. Men när de ställs mot lag som har bra insideförsvar blir det svårare för New Orleans. Washington har för visso inga superstjärnor på position fyra och fem, men som lag är de bra på att försvara ”the paint”.

Räkna med att Washington, som förlorade mot Cleveland i onsdags, är sugna på att snabbt studsa tillbaka. Räkna också med att Washington är desto mer utvilade än motståndarlaget. New Orleans spelade match i går (förlust i Atlanta). En ”back-to-back on the road” är ofta svår.

Washington har varit ett stort utropstecken i Eastern Conference. De är 5-2 på hemmaplan. Medan New Orleans är 3-5 på bortaplan.

Att ett slitet New Orleans skulle åka till ett hemmastarkt och utvilat Washington och vinna känns högst otroligt. New Orleans har haft defensiva problem under inledningen av säsongen. Nu ställs de mot ett välfungerande lag som kan göra poäng på många olika sätt. Räkna med Washington-vinst här. -3,5 till 1.86 känns helt klart som ett bra spel.
Units: 3/5.

NBA - 29 November, 2014, 23:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!