Speltips

Speltips Valencia - Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-30 21:00 Spela här

Speltips Valencia - Barcelona
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.90 Speltips: BLGM ja & ö2,5
2014-11-30 21:00 Valencia - Barcelona BLGM ja & ö2,5 1.90 Polsater

Båda lagen gr mål ja & ö2,5 blir mitt spel när Barcelona gästar Valencia på söndagskvällen. Finns under fliken mål - resultat/båda lagen gör mål på bet365 .

Just den här spelformen har jag spelat väldigt mycket och i ett längre perspektiv framgångsrikt. Nu känns det som jag reket just det här spelet massa gånger på slutet, med mer blandad framgång. Bom här och vi tar en paus från det. Men vi spelade samma spel förra veckan, när Sevilla gästade Nou Camp och då gick det hem. Så vi gör ett försök.

Valencia har alltså startat ligan bra, i synnerhet på hemmaplan.

2. Barcelona 12 9 1 2 30:6 28
4. Valencia 12 7 3 2 24:11 24

Hemma:
1. Valencia 6 5 1 0 15:3 16


Borta:
2. Barcelona 6 4 1 1 11:4 13

Det ska tilläggas att det inte är några brögäng Valencia mött hemma. Man har gjort mål i 5/6 och gjorde 3 mål på Malaga, Atlético Madrid och Espanyol bland annat.

Efter den fantastiska starten med massa hållna nollor har Barcelona nu släppt in mål i 5 av senaste 7 matcherna.

Statistiskt har blgm ja & ö2,5 inträffat i 5/12 ligamatcher för Valencia medan samma sak inträffat bara 3/12 för Barcelona.

Inbördes har Valencia gjort mål i fyra raka hemmamatcher mot Barcelona och blgm ja/ö2,5 har skett 3 av senaste 5.

Valencia kommer till spel med i stort sett skadefri trupp:

Diego Alves, Yoel, Barragán, Cancelo, Mustafi, Otamendi, Vezo, Gayà, Orban, Fuego, Filipe, Zuculini, Parejo, André, Sosó, Robert, Piatti, De Paul, Carles Gil, Alcácer, Negredo och Rodrigo.

Det snackas om en anfallstrio där Negredo får förnyat förtroende. Rodrigo och Feghouli lär ta hand om varsin kant. Parejo, Fuego och Gomez stångas på mitten. Backlinjen plus målvakt bör bli:
Alves
Barragán – Mustafi – Otamendi – Gayá

Då finns ändå spelare som Alcacer och Piatti att tillgå dessutom. Så det finns gott om alternativ.

Barcelona har inga direkt avbräck heller. Iniesta ska vara tillgänglig efter skada, men frågan är om han kliver in direkt. Känns som att det inte spelar så stor roll vilka som spelar bakåt och på mitten, snackar vi offensiv och Barca är det den sydamerikanska anfallstrion som vi snackar om. Neymar vilades i CL, men nu lär han Neymar och Suarez åter kampera ihop. Och vad ska vi säga om dessa då? Suarez fick ÄNTLIGEN göra mål senast. Tror det kan betyda ruskigt mycket för en målskytt som honom. Messi har gjort hattrick två raka matcher och spelar sin bästa fotboll på länge.

Faktum är att Barcelona haft en småtrasslig säsongsstart. Många hållna nollor och segrar, men stundtals en formsvag Messi, förluster mot PSG och Real Madrid (de få riktigt svåra test man haft) och så vidare. Men mot Sevilla förra helgen såg det bra ut igen. Passningsspelet, presspelet, offensiven, farten...ja det som varit Barcelona den senaste tiden.

Defensivt vet vi att Barcelona trots allt inte är omöjliga att göra mål på. I synnerhet inte borta och i synnerhet inte mot lag 3-7 i Spanien, dit Valencia räknas. Det är en av årets tuffaste bortamatcher och då brukar det kunna ringa bakåt.

Så bra chans på BLGM - oddsen är ju runt 1.60 på det också. Skuttet upp från 1-1 (1.60) till alla andra resultat där båda lagen gör mål (1.90) tilltalar åtminstone mig. Hoppas ni hänger med i resonemanget.

Mestalla är ju en fin arena också. Såna här kvällar, när det är ett storlag på besök, då är det ett galet tryck. Publiken lever verkligen med, står bakom sitt lag och får hemmaspelarna att höja sig ett par snäpp. När det blir det där trycket brukar det bli riktigt hög intensitet. Många situationer, mycket närkamper och bra fart. Publiken gapar liksom fram det. Därför tror jag det kan bli en fartfylld tillställning av det här.

Med tanke på hur ruskigt sällan Barcelona går mållösa av banan och hur bra Valencia sett ut i år så känns blgm ja ruskigt troligt kort och gott. Båda lagen har dessutom en del alternativ på bänkarna att laborera med om det skulle gå trögt. Så låt det bli mål här!

@nokkan21

Polsater - 30 November, 2014, 00:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
grandgoals36 - 2014-11-30 06:11:34

Var länge sedan jag såg Barcelona så här bra som dom är nu med en Lionel Messi som gjort två hattrick på två matchen och har en riktigt bra form detta vinner Barcelona enkelt!