Speltips

Speltips New York Jets - Miami Dolphins

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-12-02 02:30 Spela här

Speltips New York Jets - Miami Dolphins
Land: Liga: NFL
Odds: 3,20 Speltips: Dolphins -13,5
2014-12-02 02:30 New York Jets - Miami Dolphins Dolphins -13,5 3,20 Bjorken128

Gårdagens spel på Broncos -1 mot Chiefs satt ju utan problem, seger 29-16 och det var faktiskt aldrig särskilt spännande då Broncos defensiv hade riktigt bra koll på Smith och Chiefs anfall.
Samtidigt fortsatte Broncos, genom CJ Anderson, med att springa bollen framgångsrikt mer än vad man tidigare kanske gjort, vilket öppnade upp möjligheter för Peyton Mannings passningsspel.

Riktigt bra match av Broncos!

Därmed är jag nu 3/5 på mina NFL-rekar med ett genomsnittsodds runt 1,90.

-----------------------------------------------------------

Monday night football, och här får vi se en uppgörelse i AFC East mellan New York Jets och Miami Dolphins.

Tabellen:
New England Patriots 9-3
Buffalo Bills 7-5
Miami Dolphins 6-5
New York Jets 2-9

En mycket viktig match här för Miami Dolphins, som fortfarande har chansen att ta sig till slutspel men då SKA man vara slå Jets i den här matchen. Sen väntar ett par klart svårare matcher (Ravens och framför allt Patriots) så en seger här är livsviktig!

Dolphins spelade senast mot Broncos, och trots att man till slut gick förlorande ur den striden imponerades jag av hur Dolphins stod upp. Tannehill hade en riktigt bra första halvlek framförallt, och man gjorde överlag en riktigt bra match. Tyvärr för deras del vaknade Broncos och Peyton Manning till på slutet och hade ett par otroligt bra drives som gjorde att Dolphins fina spel inte räckte hela vägen.

Jets säsong är körd efter endast 2 segrar på 11 matcher. Man har haft stora problem med det mesta och trots mängder med chanser att leda laget har Geno Smith aldrig tagit den. Istället har veteranen Michael Vick tagit över och det har väl inte direkt gått särskilt mycket bättre.

Senaste matchen förlorade man mot Bills med 38-3, och faktum är att senaste 7 veckorna har man förlorat med 14 poäng eller mer 5 matcher.

Jets anfall rankas som nr 30 och försvaret som nr 28 i ligan (av 32 lag). Man är dock bra längs marken (3:a både offensivt och defensivt) men det väger tyvärr för deras del inte upp hur usla de är i övrigt (nåja)...

Miami rankas som ligans 9:e bästa anfall och 6:e bästa försvar. Trots att statistiken för passningsspelet inte imponerar enormt (rankade 22:a) så gillade jag det jag såg mot Broncos, och jag tror att Tannehill kommer kunna skada Jets en hel del via luften.

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte har full koll på om lagen saknar viktiga spelare, men av det jag sett av Jets och Dolphins i år, särskilt på slutet, så ska det vara klasskillnad. Det, och det faktum att Jets förlorat med minst 14 poäng 5 av de senaste 7 matcherna, gör att jag inte kan blunda för 3,20 på att Dolphins vinner med just minst 14 poäng.

Miami Dolphins -13,5 spelas @3,20 hos Unibet .

Rygga på egen risk, och lycka till!

Bjorken128 - 01 December, 2014, 10:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Stockholm - 2014-12-01 22:16:40

Vet att detta är en konstig fråga. Men, nån som vet om det finns något odds nånstans på att Rex Ryan får kicken??

Bjorken128 - 2014-12-01 14:11:06

Aight. Det känns precis likadant som när ett lag går sjukt dåligt i hockey och de switchar målvakt fram och tillbaka och ingenting funkar, men man fortsätter desperat att byta fram och tillbaka för att få till en förändring - vilket sällan lyckas.

Hoppas kaoset gör att Jets generellt känner sig uppgivna, och att de hamnar i tidigt underläge och då mer eller mindre ger upp.... :P

khodavand - 2014-12-01 14:08:50

Ryan har gått ut och meddelat att Smith kommer stå som starter för resten av säsongen, (CBS Sports).

Vick är bättre men börjar bli till åren, och i och med att Smith draftades så pass tidigt vill man göra en sista satsning på honom för att eventuellt få lite värde i honom.

Men du har rätt i att dom gick ut med att Vick var "den nya startern", men när vinsterna uteblev så ändrade man taktik (igen), så det ser ut som att den gode Geno får ro det skadeskjutna skeppet i torrdocka för resten av säsongen.

khodavand - 2014-12-01 14:04:57

Skriv kommentar

Bjorken128 - 2014-12-01 10:41:05

khodavand:

Tack för den infon!

Ja, jag hoppas att Geno spelar, han har INTE varit bra. Men gick inte Rex Ryan ut häromveckan och sa att Vick skulle spela resten av säsongen typ? Eller har jag drömt ihop det?

Har för mig att det blev lite snack om det då det vore kontroversiellt att köra med en gammal veteran istället för att låta den yngre Geno få resten av säsongen på sig när det ändå är kört om man tänkt sig ha kvar honom framöver.... Men som sagt, jag kan ha inbillat mig detta :P

khodavand - 2014-12-01 10:34:14

Jets har TE Jace Amaro och DL Wilkerson out. Som TE gör det väl varken av eller till, Cumberland täcker upp Amaros plats där och det är en fullgod ersättare (med mer rutin dessutom). Wilkerson är stort avbräck.

Dolphins kommer troligen ej spela TE Charles Clay, som vart bra mot slutet.
WR Wallace samt RB Lamar Miller blir game tie decisions, spelare av hyfsad vikt offensivt.

Jets kommer med 99% starta Geno Smith som QB (igen), vilket förhoppningsvis bäddar för att ditt spel sitter, än om Vick hade startat.