Speltips

Speltips New York Jets - Miami Dolphins

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-12-02 02:30 Spela här

Speltips New York Jets - Miami Dolphins
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.86 Speltips: Miami -6,5
2014-12-02 02:30 New York Jets - Miami Dolphins Miami -6,5 1.86 ChristianB

Ja vad ska man säga, jag missade mitt spel på Bengals -3,5 i går då de bara vann med ett poäng efter ett helt horribelt beslut att göra en onside kick efter att precis ha tagit ledningen med 14-10 i en match mot ett lag som inte alls skapar något framåt. Självklart får Tampa Bay bollen och bjuds på ett gratis field goal och tre gratispoäng. Matchen slutade sedan just 14-13, då Bengals var cirka 4 yards från ett field goal försök i slutet av matchen. Ibland blåser det motvind och vi kör på!
--------------------------------------------------------------
I natt tar avhängda New York Jets emot slutspelsjagandes Miami Dolphins och här tror jag att Delfinerna gör sitt jobb för att täcka spreaden på -6,5. De båda spelar i samma division där Dolphins ligger trea med 6 vinster och 5 förluster, medan Jets ligger sist på 2 vinster och 9 förluster. Miami behöver alltså en seger här för att inte tappa mot slutspelslagen. Jets fick i den senaste matchen storstryk mot Bills med hela 38-3 och hade ingenting att komma med, trots en veckas extra vila och förberedningar i ryggen. Dolphins åkte på stryk i en mycket jämn match mot förra årets Super Bowl-deltagare Denver Broncos, som slutade 36-39. Innan dess slog man samma Bills som Jets fick stryk av senast med 22-9.

Jets förlorade inte bara stort på poängbrädan mot Bills, utan förlorade även sin troligtvis viktigaste försvarare i Muhammad Wilkerson, och hade otroliga problem att försvara efter det. Man kunde inte stoppa springspelen och hade ingen press på motståndarens QB överhuvudtaget. Han saknas även denna match och QB Ryan Tannehill kommer att få mycket tid på sig att kasta bollen. Running back Lamar Miller kommer nog även han att ha en bra match med Wilkerson på sidlinjen. Senast mot Broncos 2:a rankade springförsvar så lyckades han springa för 4.9 yards per försök. Jets har ett mycket bra springförsvar och rankas som trea i ligan, men Wilkerson är en mycket viktig spelare och hans frånvaro kommer nog att kännas. Kan Miller göra dagen lättare för Tannehill och ta bort ännu en del av pressen på honom så kan han ha en mycket bra dag mot det passförsvar i ligan som tillåter flest touchdowns och har minst interceptions.

På tal om interceptions så skulle det kunna bli en eller två för Geno Smith, som återigen står som starting QB efter att ha fått ta över från Michael Vick. Smith har 10 interceptions, 2 förlorade fumbles och bara 7 touchdowns denna säsong. Lita på att Dolphins sätter press på honom i denna match, Jets tillät hela sju sacks förra veckan och Miami har kapacitet att sätta lika mycket press som Bills. Man är ligans fjärde bästa passförsvar och rankas som nummer sex när det gäller antal tillåtna poäng per match. Man har en del skador i försvaret som stör, men via luften tror jag inte att Jets kommer att producera mycket. Ska man göra skada är det via marken, där Broncos hade framgång senast. Jets är ligans tredje bästa springanfall sett till antal yards via marken, och får hoppas att man inte hamnar för mycket efter så att man kan nyttja det.

Miami har vunnit fem av de sex senaste bortamötena mot Jets och man bara måste ta en seger till här i natt. Jag spelar Dolphins -6,5 till 1.86.

ChristianB - 01 December, 2014, 13:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
niklasstoor - 2014-12-01 16:17:35

Så sjuk onside kick igår, årets sämsta beslut. Önskar att det kostat dom segern.. Ryggar denna.

Haze - 2014-12-01 15:33:39

Bra rek! Rygg

Bjorken128 - 2014-12-01 14:17:51

Tilläggas kan att Jets förlorat 5 av sina 7 senaste matcher med 14 poäng eller mer, och att de tog en av sina 2 segrar i vecka 1, dvs de har bara 1 seger på 10 senaste matcherna...

Bjorken128 - 2014-12-01 13:57:14

Har rekat samma match, fast -13,5 till 3,20. Lite av en chansning såklart, men känslan är att det mycket väl kan rinna iväg här om Dolphins kommer upp i någorlunda nivå.