Speltips

Speltips West Bromwich - Westham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-02 21:00 Spela här

Speltips West Bromwich - Westham
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3.4 Speltips: X
2014-12-02 21:00 West Bromwich - Westham X 3.4 FetKosing

Citerar mig själv från tidigare:

"-Jag tror även att matchen kommer se ut som följande: Sampdoria får in första kassen, Napoli tar över och för spelet och kvitterar".

Precis så såg matchbilden ut mellan Sampdoria - Napoli. Skall tilläggas att Zapata's släng-nick-mål i den sista övertidsminuten var riktigt snyggt och starkt av Napoli att ta sig tillbaka efter ett rött. Trots att jag lirade krysset på förhand med starkt självförtroende så kändes detta ändå som en vinst för mitt kära Napoli. Forza Napoli sempre!!

Nu till ett nytt spännande läge med risk för kryss. West brom tar emot West ham under tisdagskvällen och jag kan inte dra mig ur för att testa krysset igen till fina 3.4.

Varför? Jag kommer gå på historiken lagen emellan här och under deras 10 senaste möten har 5 av dem slutat oavgjort. West brom har också haft en god trend att även stått upp sig bra emot topplag på hemmaplan. Kontra deras offensiv som inte är så mycket att hänga i julgranen. Som sagt, bakåt tycker jag West brom är duktiga på att hålla tätt.

West ham å andra sidan har imponerat väldigt i den inledande säsongen men ser ut att vara i en svacka. Deras matcher har även inte varit speciellt målrika.

Dock viktigt att ha i åtanke att West ham lär vara rejält hungriga på en CL plats och kan tänkas gå all-in här. Men fortfarande... Det täta försvarsspelet jag sett från West brom på hemmaplan mot topplagen har varit en fröjd för ögat.

Det blir en mindre insats här på X:et.

Någon som törs rygga?

Alternativa spel: West bromwich - West Ham (under 2.5 mål @ 1.75)

FetKosing - 02 December, 2014, 02:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
FetKosing - 2014-12-02 16:18:13

@Hedisheta Tack för ytterliggare input! Lirar du på matchen?

Hedisheta - 2014-12-02 09:42:06

Anledningen till West Hams lilla svacka är skador. Det tunga anfallet med Sakho, Valencia och downing (tillbaka i förra) har varit borta. Dessutom är song borta för skada och Winston Reid har varit avstängd.

Winston Reid är tillbaka.
Sakho gör comeback på söndag mot Swansea och Valencia är högst troligen redan tillbaka ikväll mot West Brom, enligt coachen.
Mark Noble skadad i den förra matchen.