Speltips

Speltips Celtic-Partick

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-03 20:45 Spela här

Speltips Celtic-Partick
Land: Skottland Liga: Premier League
Odds: 1.65 Speltips: 1 -1.5
2014-12-03 20:45 Celtic-Partick 1 -1.5 1.65 RalleArvid

Det gick ju alldeles utmärkt igår med Conference-reken i brist på annat och sviten blir bara längre och längre. Till skillnad från våra politiker så inte bara pratar jag om att ta ansvar för att rekarna trillar in utan visar också prov på ett ansvarstagande att försöka tömma spelbolagen på pengar.

Celtic har verkligen fått igång prestationerna och poängplockandet under sin nya manager och en ny era verkar vara startad. Guidetti har kommit in oerhört väl i sin nya roll som fansens kelgris.

Visserligen fick man stryk senast i Europa på hemmaplan men det mot tufft motstånd och framförallt visade man prov på stark moral då man studsade tillbaka omgående med en 4-0seger på bortaplan i ligan. Nu är man även sugna på revansch inför hemmafansen och inget annat en storseger med ett par bollar kommer anses vara godkänt.

Celtic har spelat 15 tävlingsmatcher hemma denna säsong, man har vunnit 6 av dessa i utklassningsstil och man har vunnit 7 matcher med hållen nolla, detta trots att man spelat mot tämligen högkvalitativt motstånd i Eruopa League, åtminstone högkvalitativt jämfört med Partick.

Partick som nu står som motståndare fick stryk just på Celtic Park med hela 6-0 bara för några veckor sedan, det var fjärde matchen i rad man fick stryk på bortaplan och dessutom var det fyra matcher i rad utan att man ens gjort mål. Laget har bara hittat nätet fem gånger på bortaplan i ligan i år och detta trots att man ställts mot uppgifter som är långt mycket enklare en Celtic borta.

Partick har kommit till Celtic Park fem gånger i mordern tid, här har ni resultaten:

6-0
1-0
3-1
4-0
2-1

Noll segrar, fem förluster och två mål gjorda är facit alltså. Jag skulle absolut inte kalla denna chans som någon av lagets bättre chanser till poäng.

Ja, vad säger ni? Guidetti fortsätter göra mål och ska vi tippa på typ 3-0 till Celtic?

Celtic HCP -1.5 spelas till 1.65 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 02 December, 2014, 19:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!