Speltips

Speltips WSW - Brisbane Roar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-03 09:30 Spela här

Speltips WSW - Brisbane Roar
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.37 Speltips: Över 2.5 mål och ja
2014-12-03 09:30 WSW - Brisbane Roar Över 2.5 mål och ja 2.37 master

Aussie är redan tillbaka, och vi går mot ännu en omgång med hopp att vi går grönt!

WSW mot Brisbane. Topplag föregående säsong, men har inte fått till det i årets upplaga. Nu är det en måstematch för båda lagen, här är inget av lagen nöjda med en poäng, så jag tror inte att risken är stor att lagen fegar, för det bästa att få härifrån är tre poäng och jag tror helt klart att båda lagen går mot tre viktiga poäng.

WSW är ett starkt hemmalag och kommer till denna match med tre raka oavgjorda på hemmaplan. Bra eller dåligt? Nja, helt ok. Kan bättre. Men blir allt bättre ju fler som återkommer från skadelistan. Nu har man i princip en skadefri trupp, och senast mot Sydney gjorde man en mycket bra match som bådar gott inför framtiden. Har dock fått alldeles för dålig resultat i sina matcher och här är det viktigt att ta tre poäng, ännu ett oavgjort resultat hade man inte varit nöjda med - när man vet att man kan röra om detta Brisbane!

Brisbane, regerande mästarna, har ännu inte riktigt kommit igång. Har gjort en bra match denna säsong och det var borta mot Newcastle Jets. Hela 0-4. Men har utöver det underpresterat rejält. Känns som att dom får bättre utdelning på bortaplan så jag vågar inte röra ettan här.. Brisbane är bättre än vad tabellen säger. Men har haft några tunga skadebekymmer hittills, samtidigt som man ändå har underpresterat ganska kraftigt. Theo i målet saknas definitivt, ersättaren Young har redan stått för några tabbar. Nu saknas även backen Stefanutto som även han är ett tungt avbräck defensivt sett. Framåt är det bara Henrique som kommit igång ordentligt då han stått för fem utav Brisbanes sju mål denna säsong. Resten har inte kommit upp till normal standard.

Brisbane gillar att ha mycket bollinnehav och kommer nog ha mer boll än WSW i denna match, men jag hoppas innerligt att WSW pressar högt, för det är då Brisbane är som mest sårbart. Låter dom totalt ge kommandot till bortalaget så lär man nog inte vinna denna batalj. WSW har förr gjort det bra mot Brisbane och jag tvekar inte på att dom står för ännu en bra insats mot dem. Jag litar på deras spel. Vilket kommer båda gott för ett böljande spel fram och tillbaka. Kommer det ett mål i första halvlek är det garanterat att denna match kommer att resultera i en målrik tillställning. Det är som sagt en oerhört viktig match för båda lagen där tre viktiga poäng står på spel. Inget av lagen är nöjda med en poäng och med dessutom defensiva avbräck kan det mycket väl gå hem.

Vi får Över 2.5+BLGM till fantastiska 2.37 vilket jag tycker är matchens bästa spel med tanke på oddset.

Spel: Över 2.5 mål och BLGM @ 2.37 8/10

Övriga spel
Måskytt: La Rocca @ 10.00 1/10
Slutresultat: 2-2 @ 15.00 1/10

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

Mvh Master.

master - 02 December, 2014, 21:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ivanmatic - 2014-12-03 07:40:57

Lirar båda lagen gör mål eftersom det inte finns denna kombination how Betsson