Gårdagens enda spel var Denver -2,5 (mot Utah). Det såg länge bra ut. Men med 0,4 sekunder kvar av matchen dunkade Alec Burks i två (helt onödiga) Utahpoäng. Denver vann därmed med 103-101 och spelet blev en miss - med minsta marginal.

Formstarka Denver ledde länge stort (62-43 i paus) men det blev riktigt skakigt till slut. Denver har onekligen en bit kvar innan vi kan prata om dem som ett slutspelslag. I natt ställs Denver mot svårslagna Portland. Vi får Portland -2,5 till oddset 1.95. Det känns absolut som ett bra spel. Särskilt med tanke på att Denver inte alls imponerande mot Utah. Plus: matchen blir match två i Denvers back-to-back. Ingen tid för vila alltså. Och Denver spelar som bekant en snabb basket som kräver energi.

Portland (13-4) spelade senast i söndags mot Timberwolves. Det slutade med seger (107-93). Ingen supermatch, men helt okej med tanke på att de precis hade gått en tuff match mot Memphis på fredagen. Nu har de haft en dag på sig att ladda om.

Jag snackar sällan om ATS-trender men Portland är 10-3-1 ATS i de 14 senaste matcher. Och 5-0 ATS i de fem senaste mot just Denver.

Portland har sett bra ut hela säsongen, medan Denver har hittat formen under den senaste tiden. Men Denver såg faktiskt skakiga ut i går, trots att de på pappret fick ännu ett W. Portland har fått mer vila. Portland är ett bättre lag. Det vettiga är att tro på Portland-vinst. Och -2,5 ska inte vara några problem.

Vi spelar alltså: Portland Trail Blazers -2,5 till oddset 1.95 på bet365 .
Units: 3/5.

Hela tio matcher i natt. Så det kan absolut bli fler spel. Postar på Twitter i så fall (@SimonLeppamaki).


EDITERAD 2014-12-02 22.33:43

This is the stats tab
This is the post tip