Wolverhampton - Bournemouth (Bournemouth -0,25) 2,10

Bournemouth är obesegrade i 9 av de 10 senaste matcherna. I 5 av dessa har man dessutom hållit nollan. Man kommer från 3 raka kryss, men det som är viktigt att tänka på då är att 2 av dessa lag är topplag i serien och krysset är fullt godkänt. I den senaste matchen tappade man dock oförklarligt en 2-0 ledning mot Millwall då man släpper in två mål i den 75:e och den 88:e. Ett Millwall som inte ska ha något att hämta på Dean Court.

Hemmalaget Wolverhampton kommer ifrån en riktigt tung period. 4 raka förluster och med ett enda mål gjort framåt. Hela 14 insläppta mål.

Brentford - Wolves 4-0
Wolves - Nottingham F 0-3
Derby - Wolves 5-0
Ipswich - Wolves 2-1
Wolves - Birmingham 0-0

Värt att notera är att de släppt in väldigt många mål i andra halvlek när slutet börjar närma sig. Vad det beror på låter jag vara osagt men att allt inte står rätt till i laget känns berättigat att säga.

Bournemouth hade toppskytten Callum Wilson som doubtful förra matchen men han kan tänkas vara aktuell. Inväntar ytterligare information. 9 mål och 5 assist hitills från hans fötter. Ersättare finns i Pitman 5 mål och Kermogant 4 mål, 2 assist.

Wolves saknar inga ovärderliga spelare, men värt att nämna är att Dicko (3 mål) inte kom till spel i förra matchen.

Bournemouth är ett lag som har väldigt god chans att ligga bland de 4 bästa när säsongen sammanfattas. Wolves lär hamna någonstans i mitten och med formkurvorna som pekar åt olika håll känns det som att det är dags för en Bournemouth seger igen. Lager ligger 3:a i bortatabellen samtidigt som Wolves parkerar på en 11:e plats trots stort stöd på läktarna. Vid seger här kliver Bournemouth upp som serieledare om andra resultat går vägen.